"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #71 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
sabah sabah karnım acıktı o şişler derya kuzusuydu galiba afiyet şeker olsun |
| | |
| | #72 |
| BNG & VTEC |
tadını kelimelere döksek msj hakkımız dolar |
| | |
| | #73 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bu aralar canım acayıp ocakbaşı cekiyo ... ogle yemeğini dısrda mı yesem acaba |
| | |
| | #74 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
|
Tekin hoca işi biliyor mangal pava önceki organizasyondan tecrübeli salata ekibi olamyınca öyle ekmek arası yersiniz afiyet olsun
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #75 |
| Senior Member |
Çok güzel yerler..sizde güzel eğlenmişsiniz daha ne olsun.. |
| | |
| | #76 |
| X5 3.0sd |
güzel eğlenmissiniz harbiden de yanlız et resimleri biraz fazla olmuş sanki ![]() ama o soba borusunu egzoza takmak mükkemmel bi hareket gerçekten ben nargilenin rüzgarlığını takmayı düşünürdüm ama bu olay işi bitirmiş helal olsun.. ![]()
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #77 |
| Senior Member |
beni gönderdiniz organizasyonlar başladı yazdım kenara ![]() ilk piknik organizasyonumuzuda iyi hatırlıyorum eksikliklere ve tecrübesizliğe rağmen kafa dengi kardeşlerimle piknik keyfi anlatılmaz yaşanırrrr
__________________ |
| | |
| | #78 |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i
|
Gelmeyenleri ve birdahaki sefere ben de gelicem diyenleri biz de yazık kenara
__________________ |
| | |
| | #79 | |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
| Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #80 |
| nuriQocca |
o şişLeri kim dizdi bee bi de o Levend ne yapar orda
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adana şiş kebap |