"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| onuratör |
neden düzenleyemiyoruz güzel bir soru, şu sıralar herkes bi yaz modudnda uğraşacak başka şeyleri var siteye pek bakamıyor, kış dönmeine doğru düzelir bu durum, ben rahat bi 6 aya yakın dorudüzgün bakamıyorum edemiyorum
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #12 |
| BNG & VTEC |
yok valla onur bu yazınca kışında bahardada adana ve mersındekı ınsanlarla olacak iş deil kimse kusura bakmasında
__________________ |
| | |
| | #13 |
| onuratör |
eğitim şart
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #14 |
| BNG & VTEC |
haftaya pazar 14:00da mersın stadının önünde toplantı var buyrun gelın gorelım kımler gelıo ![]() not:şş yakuza gelmezsen gebertırım senı
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Per'4'mance |
şimdiye kadar düzenlenen tüm toplantılara katılan 2 kişi var ![]() Ben ve Kamer... yeterlin ulan gelmeyenin arabasını çizerim
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
| | #16 | |
| Farkımız Olmalı ! | Alıntı:
![]() '' çizer vallaha ''
__________________ Şehrin İçindeki Tüm Makas Atanları Ve Onlar Kadar Ne Kadar Varsa Hepsinin . . . | |
| | |
| | #17 | |
| onuratör | Alıntı:
__________________ 1.3 RUSTY | |
| | |
| | #18 |
| Eski 33DR555 |
gelin tabi yaa
__________________ |
| | |
| | #19 |
| -Dengesiz Üye- |
Organizasyon yok sanırım |
| | |
| | #20 |
| Aşkı//M Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36 |
E36 bitsin, iteleye iteleye gelecem bende ![]() kışın daa çok oluyo organizasyonlar sanırsam. adanada özellikle büyük toplantılar oluyordu
__________________ Yerin kulağı var derler. Benim de kulağım var. Peki ben yer miyim? Yemem! |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| düzenlemiyoruz, neden, organizasyonlar |
| Konu Seçenekleri | |
|
|