"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 27-08-2006 | Mersintuning Toplanıyor 9 Mart Pazar Günü Saat 13:00 ile 16:00 Arası Yenişehir Fuar Merkezinde Resmi Mersintuning Buluşması Vardır Tüm Tuner lar Davetlidir Arkadaşlar Not: Tüm yasal izinler gerekli makamlardan alınmıştır... |
| | |
| | #2 |
| Eski 33DR555 |
Evet bugün yasal izinlerin alındıgını belgelerini bende gördüm , Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz arkadaşlar..!
__________________ |
| | |
| | #3 |
| onuratör |
abi ne bilim a ilktoplantıy gittydim eray otoparka çok kof geldi bana, bakalım ama can için gelmeye çalışırım
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 27-08-2006 | 9 eylüldekinin kof gelebilmesi için senin 24saat subaru supra evolarla toplantılar yapmıs olman lazım mersinin en sağlam toplantını yapmıştık ozaman seni tatmin edememişiz demekki ozaman buda kof gelir onurjum sana mutlu olcaksanız gelin arkadaşlar hatır işi yapmak için değil |
| | |
| | #5 |
| Per'4'mance |
ordayız |
| | |
| | #6 |
| BNG & VTEC |
bakarız ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 27-08-2006 |
gelenlerin başımızın üstünde yeri vardır arkadaşlar bu sefer gelmeyenler pişman olcaklar bundan eminim
|
| | |
| | #8 | |
| onuratör | Alıntı:
__________________ 1.3 RUSTY | |
| | |
| | #9 | |
| I live in English! :) | Alıntı:
insallah guzel ve sorunsuz bir toplantı olur. ben gelemiyorum malesef.. is-guc-ekonomi duruumları.. ![]() yalnız birseyi hatırlatmak isterim. alınan yasal izinler sadece toplabtı icindir. toplantıyı yapmak yasal olmustur. arabaların modifikasyonları hicbir sekilde yasal olamaz. Ruhsatınıza yapılan her turlu islemi orjinalidir diye islettirirseniz, ya da universite onaylı uygundur yazısı olursa yasal olabilir. o yuzden toplantıyı polisin basıp herkese ceza kesmesi yine mumkundur. aklınızda bulunsun.
__________________ Peace Bro! | |
| | |
| | #10 |
| Per'4'mance |
doğru söze ne denir, aslında herkes toplanmış "gelsin polis ceza yazsın, ayrı ayrı aramasın bizi, burdayız hepimiz" der gibi olucak |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|