"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: mersindeki honda toplantısı resimleri Alıntı:
Eğer yeterli bilgi ve beceri varsa inan arabadan daha güvenli bunu kulaktan dolma değil de her ikisini de kullanan biri olarak söylüyorum.İlk etapta ne olduğunu anlayıp onu taşıyabilirsen daha az sorun yaşarsın. Misal benim kullandığım motosiklet 176kg. 172hp. yani her bir kilosuna bir beygir düşüyor. sizin altınızdaki arabaların da 1000hp olduğunu düşünelim, markete bile gidemeden allah göstermesin bir direğe ay çöreği olursunuz. Bunu iyi anlamak ve ruhen onu taşıyor olmak önemli, kızlara hava yapayım fila yada ben çözdüm bu işi, olmaz. Hep sorunlar da bu noktada çıkıyor zaten. Bir ara konuşalım bu konuları | |
| | |
| | #33 |
| BNG & VTEC | Re: mersindeki honda toplantısı resimleri saol orhan abi teşekkür ederim ![]() ertan abi mustafnın motosıklet almasına sonuna kadarda karşıyım kendine de söledim inşallah alamassın kardeş
__________________ |
| | |
| | #34 |
| BNG & VTEC | Re: mersindeki honda toplantısı resimleri abi sendede hep aynı seneryo yaw: ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #36 |
| BNG & VTEC | Re: mersindeki honda toplantısı resimleri abi bu kadar kıskançlık ilişkide yıpranmaya sebep olur ![]()
__________________ |
| | |
| | #38 |
| BNG & VTEC | Re: mersindeki honda toplantısı resimleri
ahahha bende arabadan bahsediorum lütfen abi yanlış anlaşılacak ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #40 |
| BNG & VTEC | Re: mersindeki honda toplantısı resimleri
satarım tabi vtec bulim ilk seni aricam hazırla abi 18 kagıt![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|