"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: civicleri topladık:D
mavının posterı vardı arkadasta... elıne saglık kamer
__________________ |
| | |
| | #12 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance | Re: civicleri topladık:D
Kamer artık bir makine alın yaa ![]() olmuyor böyle![]() |
| | |
| | #13 | |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21 | Re: civicleri topladık:D Alıntı:
bi filtre yakışır abarth yavrusuna | |
| | |
| | #14 |
| BNG & VTEC | Re: civicleri topladık:D
saolun ![]() abı evden cıkarken makınayı aldım gerı bıraktım.lan dedım kımse olmaz alsam bole kalabalık olmazdı şans işte.
__________________ |
| | |
| | #15 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt | Re: civicleri topladık:D Ekliyimmi bitane bugünden Lan olm vti yok diyodun adana vtec bahçesi olmuş
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #16 | |
| PabLo EscObaR | Re: civicleri topladık:D Alıntı:
edit: +yurt dışında boyanmıştı bi tv programınada çıkmıştı araç içinde f1 tarzı direksiyon falan vardı Mesajı son düzenleyen playboy_1400 : 01-10-2007 - 01:26. | |
| | |
| | #17 |
| T.C. | Re: civicleri topladık:D
obareyyy demek o civic artık adana da haa?? ulen o araba daha ilk dergiye çıktıında körfez pistinde görmüştüm..sırf o bagajındaki anfi sisteminin açılmasını görebilmek iççin 2 saat(abartısız) başında bekledim..sora adam da o günkü yarışta kardeşi adına ödül almıştı..padok dan ödülünü alıp geldi .. dedim arabanınzı dergide gördüm bagajdaki seti görebilirmiyim dedim..adam da malesef motoru yandı onun çalışmıo dedi..tilt olmuştm adama.. nese artk adanaya gelince görürüm onu da..kaç hp o kamer?? |
| | |
| | #18 | |
| BNG & VTEC | Re: civicleri topladık:D Alıntı:
![]() adanada 8 tane var vtec sanırım evet ıgrenc bı dıreksıon var hosuma gıtmedı benım ya mıllet ıcıne dustu resmen
__________________ | |
| | |
| | #19 |
| T.C. | Re: civicleri topladık:D
içindeki direksiyon tek kelimeyle iğrenç bence..eğer hala o varsa..üstü ve altı yok yanlar da yarım ay şeklinde abzürt bi direksiyonu var onun..hiç tarzm deil valla.. bu arada yanlış hatırlamıosam onda 2 tüp nos vardıı |
| | |
| | #20 |
| T.C. | Re: civicleri topladık:D onu kemal in ferrariyle yan yana koy bence civic daha çok dikkat çeker..adana da o arabanın işi zor..mahvederler o arabayı adana nın kroları bence...herke içine düşecek onun sahibi göze almıştır heralde onu da
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|