"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 29-04-2008 | adana mersinden yardım arkadaşlar!!!burda yeniyim
merhaba arkadaşlar.2001 clio hb arabamın orjinal sunroofunun ayağı kırıldı.servis , motoruyla değişmesi gerektiğini söyleyerek uçuk bir rakam istedi.(1200ytl) adana mersin(malatyada olur) bu işten anlayan bildiğiniz iyi bir usta varmı.bilenler yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler...
|
| | |
| | #2 |
| BNG & VTEC |
adanada ımamhatıp lısesının yanında kilitçi haluk var akrabam kamerın arkadasıyım dersen yardımcı olur |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 29-04-2008 | kamer teşk ederim.
kamer kardeş teşekkür ederim.ben şu an malatyadayım.ama yakında adanya gidecem.eğer arkadaşın iş telefonunu verirsen arayıp görüşeyim.sağolasın....
|
| | |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 29-04-2008 | Yardım Arkadaşlar...lütfen....beni Servisin Kollarına Itmeyin::))
Problemimi Yukarıda Belirttim.lütfen Yardımcı Olun.bilen Varsa Tabi Ki...servislere Gitmeyi Istemiyorum Artık.çok Kazıklar Ve çoğunda Hizmet Anlayışı Neredeyse Sıfır..şimdiden Teşekkürler..
|
| | |
| | #5 |
| Aşkı//M Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36 |
gel seni benim kaportacıya götüreyim. komple arabayı sıfırlatıyorum. araya onu da sıkıştırrız ucuz yollu olur herhalde. parça fiyatını bilmiyorum gerçi ama, servis 1200 dediyse 300 400 ü geçmez o
__________________ Yerin kulağı var derler. Benim de kulağım var. Peki ben yer miyim? Yemem! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|