Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Toplantılar & Etkinlikler > Adana - Mersin

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 14-05-2005, 04:25   #861
0 5 1

octavia - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Re: Adana / Mersin / Tarsus Üyeleri

viper_aydin...kardeşim bende buradayım...aramaz oldun 1 haftadır.gel artık özledik yaa..
çukurcaya gitmeden bi görelim seni GTI AVCISI'nada kocaman selamlar...driftte bekliorum herzaman

octavia Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-05-2005, 13:33   #862
BNG & VTEC

KMR2-GT - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: white civic VTİ
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

vay be o kadar bosu bosuna tartısmısız.neyse konuyu ben actım ama 2 keredır degıstıremıyorum bı daha deneyım en ıyısı.ıstanbuldakı tunıng fuarına gıdecek olan var mı.

KMR2-GT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-05-2005, 14:05   #863
T.C.

Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi paliomaniax
arkadaşlar dün ehliyetsiz lise bebesinin biri bizim arabaya toslamış 900 milyon ceza yedi artı bizim arabanın masrafları ve kendi sürdügü arabanın masrafı!!!! gerçekten çok sinir oldum hala ehliyetsiz araba kullanmak isteyen arkadaşlara duyurulur aklınızı başınıza alın ehliyetsiz araba kullanmayın kullandırtmayın emanet araba asla kullanmayın arabayı ehliyeet sürmez ama ehliyetsiz de araba sürülmez!!! biz o zmn enayiyiz ehliyet almak için bekledik o kadar zmn herkes enayimi o kadar bekliyor ? bu duyduklarınızdan hiç olmasa bile azda olsa kulagınızda bulunsun bu söylediklerim çok sinieliyim o çarpıldığı sabah 6 da ben adanaya gitmiştim okul dolayısıyla iyikide yokmuşum yoksa çocugu arabanın kırılan stobuna sokardım !!! herkes ona göre davransın bilinçli olun yaşınız artık bazı şeyleri kavrayacak yaşta o yüzden lütfen ehliyetsiz ve hızlı araç kullanmayın kendinizin başkalarının hayatını ve maddiyatınızı düşünüyorsanız eğer benden bu kadar bir daha böyle bir konuşma yapmayacağım böyle ehliyetsiz sürüyorum kapışma fln diye yazışmalarıda yönetime aktarıcam herkes ona göre davransın artık

kardeş öncelikle geçmiş olsun fakat liseye giden adam bebe olmuyor..bi liseli olarak çok gıcık oldum bu lafa!!tamam ehliyetsiz araç kullanmak suç fakat sadece arabayı yerinden kaldırarak ehliyet sınavını geçip ehliyet alan nice ehliyetli adam var..burda ehliyetsiz araba kullanmayı savunacak değilim ama ehliyeti olmayan fakat ehliyetli sürücülerden kat kat iyi araba kullanan bir sürü insan var..senin de dediğin gibi arabayı ehliyet kullanmıyor ve kimsenin yaptığı da enayilik değil!bence belirli bi tecrübe kazanılması gerekiyor ehliyetten önce..tekrar söylüyorum ehliyetsiz araba kullanmak savunulcak bişey değil fakat arabana ehliyetsiz biri çarptı diye de böyle celallenmenin de anlamı yok..farzet ki ehliyetli kadın çarptı arabana onu da mı sokacaksın o stoplara?yada farz etki sen bi arabaya çarptın o zamanda seni mi sokacaklar stoplara??ehliyetli insanlar hiç kaza yapmıyomuş gibi konuşmayın lütfen!!hergün trafikte onlarca kadın şöför görüyoruz başörtüsünde sadece gözleri görünüyo haldır haldır araba kullanıyo!bu arada kaç kişi bütün lise hayatı boyunca araba kullanmamıştır ki?bence herkes kullanmıştır!
tekrar geçmiş olsun diyorum

Mesajı son düzenleyen no 13 : 14-05-2005 - 14:09
no 13 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-05-2005, 14:25   #864
Diesel Power

Vectras - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Bmw 5.20d
Blog Kayıtları: 2
Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder Vectras Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi no 13
kardeş öncelikle geçmiş olsun fakat liseye giden adam bebe olmuyor..bi liseli olarak çok gıcık oldum bu lafa!!tamam ehliyetsiz araç kullanmak suç fakat sadece arabayı yerinden kaldırarak ehliyet sınavını geçip ehliyet alan nice ehliyetli adam var..burda ehliyetsiz araba kullanmayı savunacak değilim ama ehliyeti olmayan fakat ehliyetli sürücülerden kat kat iyi araba kullanan bir sürü insan var..senin de dediğin gibi arabayı ehliyet kullanmıyor ve kimsenin yaptığı da enayilik değil!bence belirli bi tecrübe kazanılması gerekiyor ehliyetten önce..tekrar söylüyorum ehliyetsiz araba kullanmak savunulcak bişey değil fakat arabana ehliyetsiz biri çarptı diye de böyle celallenmenin de anlamı yok..farzet ki ehliyetli kadın çarptı arabana onu da mı sokacaksın o stoplara?yada farz etki sen bi arabaya çarptın o zamanda seni mi sokacaklar stoplara??ehliyetli insanlar hiç kaza yapmıyomuş gibi konuşmayın lütfen!!hergün trafikte onlarca kadın şöför görüyoruz başörtüsünde sadece gözleri görünüyo haldır haldır araba kullanıyo!bu arada kaç kişi bütün lise hayatı boyunca araba kullanmamıştır ki?bence herkes kullanmıştır!
tekrar geçmiş olsun diyorum
gecmiş olsun onur
arkadaşın dediğine katılıyorum o kadarda kızmasaydın tabi kızgınlık hali olur benimde başıma gelse bende öyle derdim tabii kötü bişey ehliyetsiz kullanmak ama kötü olduğu sey trafikte cıkıp yok yarış yapmak felan trafiğe kapalı alanda adam istediğini yapar tecrübe kazanmak içinn sön de hatırlarsan sürüyordun jandarmanın oralarda .... yani bence öyle trafikte yarış yaptım diyenlere kız..
mesela ben mesela bizim yazlığın oraları biliyon felan kışın cok sürerim çünkü kimse olmaz ... yani o hata o cacuk va onlar gibilerinde adam te3crube içinse neyse ama o caouk gibi öyle carptıysa cok haklısın..arkandayım..
LÜTFEN EHLİYETSİZSENİZ TRAFİĞE KAPALI ALANLARDA KENDİNİZİ GELİŞTİRİN..
hatırlarsan bizimde arabanın motoru yandı opele felan cok sövmüşümdür bir cekici için bile uğraştırıyorlar hemde kendi hatalarıydı bakımdan cıkalı 20 gün olmuştu hep arpel bakımlı araba yani ... sonra tabii 3milyarı ödedik felan ama şimdi opele felan o kadar kızgınlık duymuyorum ....
BU ARADA COK COK GECMİŞ OLSUN....
BELKİ BÖYLESİ HAYIRLIDIR ...

Vectras Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-05-2005, 15:02   #865
Citro PoweR

xsara - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: BMW 5.20d, Citroen C4 VTS, Volvo XC90 D5 AWD

Onurcum, görüyorum ki kızgınlığını burdada belli etmissin. Demekki msn'de seni yeterince ikna edememişim. Zaten söylediğine göre hakettiği cezaları almış, masraflarınıda üstlenmiş. Sakin ol yani, verilmiş sadakan varmış ki daha kötüsü olmamış.Iyi yönlerini düşün sen, boşa kızma..herşeyin daha kötüsüde olabilirdi.

Eski 14-05-2005, 17:43   #866
civic_musti

viper_aydin - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 307,xsara rally car
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder

octavia ve GTI AVCISI'nada slm selamlar onları ve yavrucugum nk 138 imi çok özlesemde yapacak bişey yokkk .. ,

Eski 14-05-2005, 17:46   #867
civic_musti

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder

bu arada bugun bir operasyon var mı ? varsa iii bir rakip hemen kaçayım buralardan zaten dün gece 25 kg agırlıkla 35 km yürüyüş yaptık kaçacak sebeb arıyorum

Eski 14-05-2005, 17:53   #868
civic_musti

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi meganeroad_car
senin araban harbiden erenin arabasından iyi gidiyor hakkını ben her zaman veriyorum baboş merak etme
saol baba 40 günüm kaldı eğitimin bitmesine ondan sonra güzel bi toplantı hazırlayalım zaten sonradan gideceğim yer muhtemelen doğu göreve olacagı için bir 8 ay aranızdan iyice kopacağım ondan önce güzel bişeyler yapmak istiyorum bakalım
sonra oradan alşdıgım gazla ver elini g.dogu dağ başlarında keçilerle felan 0-400 kalkacağım

Eski 14-05-2005, 19:47   #869
onuratör

yakuz@ - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

no 13 ben söyleyecegimi söyledim ehliyetsiz kullanılmasına karşıyım zaten kursta sana direksiyon eğitimi veriyorlar benim kızgın oldugum nokta madem bilmiyorsun madem ehliyetin yok neden kullanıyorsun madem araban yok elin emanetini neden kullanıyorsun!!! hala kızghınım bütün günüm serviste geçti sabah sonuçta benim için arabam çok değerli emegim çok o arabada!! ne kadar deger verdigimi mersinli arkadaşlarım bilir lise bebesinden kastım alınma okul çıkışında artizlik yapan tiplerden bayanlar sürmesine bir anlam veremedim hatta begenirim bayanlarım araç kullanmasını çünki çogu dikkatli sürüyor bazıları hepimizi kızdırıyor ama olsun, benim çarpma gibi meselem olursa çok şükür ehliyet sahibiyim dikkatli kullanırım emniyet kemerimi takmadan 100 m bile kullanmam birgün beni anlayacagını umarım ehliyetin olmadıgı için bir çok şeyin farkında olmadıgını varsayıyorum ehliyetini aldıktan sonra herşey öyle degişik gelicekki eski hevesin kalmıyacak lise bebsine alınma sözüm meclisten dışarı bi zmnlar bizde lise bebesiydik ama öyle davranışlarda bulunmazdık!!!

Eski 15-05-2005, 02:32   #870
Gti
yaya forever

Gti - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

valal musti bugün kamer ban bi mesaj atmış sağolsun gidemedim ama bişerler varmış beklirozu 40 gğn sorna görşrz

Çıldırın!
Gti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Etiketler
adana, mersin, modifiyem, tarsus

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları