"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #5861 |
| Senior Member |
sol köşedeki canavarı çıkartamadım. bi aydınlatın beni ![]() nedir kaç beygir? kaç silindir
__________________ |
| | |
| | #5862 |
| Member |
ya beyler sıze garıp bır sorum olacak. sımdı benım arabanın komur renklı fılmını polıs zoruyla kendı ellerımle sokmek zorunda kaldım ![]() fakat ayın 15 ınde elıme bıraz para gecıyor.yıne aynı sımsıyah fılm cektırecem.uzerıne ınternette gorup cok hosuma gıden bı stıcker gıbı bıse yapacam arka cama.ınternette gordugum resım 106. fakat benım yaptırmak ıstedıgım bıraz daha farklı sekıl olarak.asagıda hem benım aracı,hem 106 yı, hemde ıstedıgım resmı koyacam.fakat yapıstırmanın gıcık gorunecegını dusunuyorum.yanı su damacıların yapıstırdıgı seyler gıcık gorunurmu bılmıyorum. aklıma gelen su hanı bazıları arka cama kendı arabasının resmını yaptırıolar ya.galıba o yapıskan degıl.daha dogrusu ne olduunu tam bılmıyorum.ole yaptırabılırmıyım. cok uzatmayım.asagıda vereceım seylerı aracıma en uygun nasıl sekılde yaptırabılecegım konusunda bana yardım edersenız cok sevınırım.
__________________ |
| | |
| | #5863 |
| Member | Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Yükle Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Yükle http://www.hizliresim.com/2008/7/21/2334.png en usttekı lınk benım ıstedıgım fotograf.altındakı benım fılmsız aracım , en alttakı ıse bu fıkrı aklıma sokan araç.gercekci goruntuyu yakalayabılmem ıcın fıkırlerınızı beklıyorumbırde egsozsuz, ama en azından fılmlı halını gorun dıye su fotografıda koyım dedım... http://www.hizliresim.com/2008/7/21/2381.jpg
__________________ Mesajı son düzenleyen bensoner_01 : 21-07-2008 - 18:26. Sebep: ilave fotograf eklendi... |
| | |
| | #5864 |
| BNG & VTEC |
sakın yapma ha ole bıse
__________________ |
| | |
| | #5865 |
| Per'4'mance |
yapma kesinlikle! bu arada Golf GT ile kapışma noldu
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
| | #5866 |
| BNG & VTEC |
soner vazcaydı ![]() 306 s16 vs vti coming soon...
__________________ |
| | |
| | #5867 |
| Member |
golf GT ile cıkmayı planladıgımız pazar gununden 1 gun once arabaya nazar degdı, sag kapı zarar gordu, c.tesı pazar ona verdım.ama eger kaza yapmasaydımda duz yolda cıkmazdım.yanı kaza bahane degıl.170 hp, turbolu GT ile duz yol akıl karı degıl... ama bızım evın oralara arada sırada geldıgıne gore sehır ıcınde karsılasırız trafıkte. zaten 1 kerede karsılastık ![]() ![]() ![]() gelelım cam olayıne.neden yapma dedınız? gıcık olacagından dolayımı?''sakın yapma'' cumlesını bıraz acarsanız ıyı olur ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #5868 |
| BNG & VTEC |
apaçi spec olur o yüzden
__________________ |
| | |
| | #5869 |
| onuratör |
kömür siyahi tam apaçi işi 05 ideal bence
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #5870 |
| civic_musti |
yaw yokmu remus alan birileri.Alsada gotursek be umut'um yudum yudum İst.blue'yu
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adana, mersin, modifiyem, tarsus |
| Konu Seçenekleri | |
|
|