"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #5761 |
| Senior Member |
+50 hp lik çıkartmalardan yokmu? onlardan tak |
| | |
| | #5762 |
| civic_musti |
kanka onlardan kalmadı ya en son gecen gun corvette'ye cektık acayıp gıdıyor sımdı ama istersen 20 hp veren ön cam için güneşlik var
__________________ |
| | |
| | #5763 |
| BNG & VTEC | mustaf1 gıbı gelırım bak yanlıs yazdım ne cıktı oraya nıck yapabılırsın ![]() 1 gıbı gelırım coğ kısenon ıcın naadar onlar kaça verion
__________________ |
| | |
| | #5764 |
| civic_musti |
len ne oldu bıze yaw elde avucta honda kalmadı ![]() bu arada yenı kasa hondalar ıcın farlar - 10 numara stoplar geldı ayrıca mugen ön panjur senın sportage uyarsa hehe
__________________ |
| | |
| | #5765 |
| BNG & VTEC |
merak etme kamink suun ![]() benım panjur duruor saolasın sımdı sız 180 200 dersınız plastık uyduruk panjura
__________________ |
| | |
| | #5766 |
| Senior Member |
+20hp kurtarmaz abi şu tymoya bi filitre borusu ayarlayın allah rızası için.vti yok honda yok bari palio sesi dinleyek |
| | |
| | #5767 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
|
ses çıkmıomu kardeşim böyle
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #5768 |
| BNG & VTEC |
fazla çıkıor
__________________ |
| | |
| | #5769 |
| //M Power Kayıt Tarihi: 19-06-2008
|
merhaba arkdaslar siteye yeni uye oldum, ben de mersindeyim. cam filmi ve xenon far taktrmak için önereceğiniz yerler varmı? teşekkürler |
| | |
| | #5770 |
| civic_musti |
hoşgeldin kardeş,dilerim sürekli online olursun. adana'ya da geldiğinde yanıma uğra ben yardımcı olurum her konuda bu arada araç ne?
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adana, mersin, modifiyem, tarsus |
| Konu Seçenekleri | |
|
|