"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
| Alıntı:
Ben belayim
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. | |
| | |
| | #42 |
| Re: Adana/Mersin modifiyeci sayısı
Ben ilker bilen bilir...Toplantı filan olmaz boşuna uğraşmayın biz zamanında çok uğraştık..
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| | #43 | |
| Senior Member | Re: Adana/Mersin modifiyeci sayısı Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #44 | |
| Senior Member | Re: Mersin/Tarsus üyeler Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #45 |
| delice | Re: Mersin/Tarsus üyeler
Beni tanımayan varsa tanışalım. Formun Number 1 delisi deli pilot... Mersin / Tarsus / Adana Tarsusdaki arkadaşlarla buluşmaya her zaman açığım. Telefon numaram aşağıda yazılı. İsteyenler arasın. Her yerden ama mersin adana farketmez...
|
| | |
| | #46 |
| delice | Re: Adana/Mersin modifiyeci sayısı
Ben eee ben kimim ben neredeyim. Tamam Club MdfyM çatısı altındayım ve ben deli pilot (bazen muharrem derler) Ben her zaman açığım. Finallerden önce bile...
|
| | |
| | #47 | |
| Citro PoweR Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Mersin Yaş: 29 Otomobil: BMW 5.20d, Citroen C4 VTS, Volvo XC90 D5 AWD
| Re: Mersin/Tarsus üyeler Alıntı:
Mersindemi oturuyon ?? | |
| | |
| | #48 | |
| Citro PoweR Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Mersin Yaş: 29 Otomobil: BMW 5.20d, Citroen C4 VTS, Volvo XC90 D5 AWD
| Re: Mersin/Tarsus üyeler Alıntı:
| |
| | |
| | #49 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 27
| Re: Mersin/Tarsus üyeler
mersin pozcuda oturanlar benim orda bir ilkokulum vardı barboros ilkokulu sonra ilköğretim olmuş tabii hayal meyal hatırlıyom oraları aynımıdır hala 87-92 yıllarında pozcudaydım |
| | |
| | #50 | |
| Alıntı:
seni tanımayan ölsün muharrem
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adana, mersin, modifiyem, tarsus |
| Konu Seçenekleri | |
|
|