"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Senior Member | Re: Mersin/Tarsus üyeler Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #22 |
| Citro PoweR Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Mersin Yaş: 29 Otomobil: BMW 5.20d, Citroen C4 VTS, Volvo XC90 D5 AWD | Re: Mersin/Tarsus üyeler
Şaka yapıyorum tabiki...tatile girdim ama sıkılmaya başladım. Yokmu buralarda faaliyet falan ? Toplantılara ne oldu ?
|
| | |
| | #23 |
| Senior Member | Re: Mersin/Tarsus üyeler
toplatı yok neden dersen üye yok çok basit oldu ama böylee
__________________ |
| | |
| | #24 |
| Citro PoweR Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Mersin Yaş: 29 Otomobil: BMW 5.20d, Citroen C4 VTS, Volvo XC90 D5 AWD | Re: Mersin/Tarsus üyeler
Nedense Adana/Mersin/Tarsus olarak hiçbirşey yapamıyoruz cidden ya. Olmazki bu kadar. Bir kere yaptınız ve beni çağırdınız. Sanırım sendin özel mesaj atan meganeroad ama o sıralarda ben okuldaydım. Hayırlısı olsun bakalım, inşallah yaz boyunca birşeyler düzenleyebiliriz.
|
| | |
| | #25 |
| Senior Member | Re: Mersin/Tarsus üyeler
doğrudur bendim o mesajda boşuna çünkü üye yokk eskiler bile girmez oldu şu saldırı en çok adana mersini vurduu
__________________ |
| | |
| | #26 | |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23 | Alıntı:
Hem tembelsin hemde Komix ülen..
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. | |
| | |
| | #27 |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23 | Re: Mersin/Tarsus üyeler
Üye toplantı hiç birşey yok..Zaten yazın bende orada yokum..EE artık izmir mdfym paklar beni
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| | #28 | |
| Senior Member | Re: Mersin/Tarsus üyeler Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #29 |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23 | Re: Mersin/Tarsus üyeler
ATLAR GELIRIM ÜLENNNNN!!!!! Robertı çağırırsın toplantıya
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| | #30 |
Hehheh...o da güzel Yaw cidden nerde bu millet yaw. Tanıdıklarınız yokmu ? Çağırsak geri ??
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adana, mersin, modifiyem, tarsus |
| Konu Seçenekleri | |
|
|