"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1051 |
| onuratör | Re: Adana / Mersin / Tarsus Üyeleri
slm millet nasılız bakalım görüşmeyeli dün gece doblomu test etme imkanı oldu sonunda yayladan döndü araç ve çok sürpriz gelişmler oldu test için arkadaşımın civiciyle deniyoruz başlangıç noktası palma 2 davultepenin girişinden 100 metere öte finishimizde hilton oldu inanaılmaz güzel geçti saat 11.30 gibi başladık sonra bize bir bora katıldı ve sonrada beyaz bir mini cooper s te sonradan katıldı mükkemmel oldu 4 araba doblo borayı ezdi civic dobloyu ezdi cooper s te ilk başlarda çekişmeliydi fakat sonradan ezici üstünlük sagladı dogal olarak ama arabamı görmüş oldum bagaj da yük oldugu halde klima açık oldugu halde gerçekten süper bir performans sergiledi cooper s in yanından geçtigimdeki hızım (90+80=? ) surat ifadesini görmeyi isterdim
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #1052 |
| Senior Member | Re: Adana / Mersin / Tarsus Üyeleri
hoşgeldin demir... vay bee mustafa yakışır angeller ama canlı göremedik ekimde inşallah
__________________ |
| | |
| | #1053 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
| Re: Adana / Mersin / Tarsus Üyeleri
onur cık cık caddelerde ayıp sana S forever dizel power bora yı geçemesydi bi daha buraya yazma dicektim ama geçmişn
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #1054 |
tizel power turbo onur sadece denemek amacıyla yaptı gücü hisseti ve hazzını aldı 2.ci kere olmayacak ama kıpraşanı ezerim haa
| | |
| | #1055 |
| Senior Member | Re: Adana / Mersin / Tarsus Üyeleri
aman abi acı bize sen ekonomi yap bırak kapışmaları falan
__________________ |
| | |
| | #1056 |
| BNG & VTEC | Re: Adana / Mersin / Tarsus Üyeleri
helal olsun onur afferım sana borayı gecmene sevındım
__________________ vtec se koy sepete |
| | |
| Reklam |
| | #1057 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
| Re: Adana / Mersin / Tarsus Üyeleri
Sağo...Toyota,Meganeroad C.
|
| | |
| | #1059 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
| Re: Adana / Mersin / Tarsus Üyeleri Sende sağol..Vectras..Mersin-Adana-Tarsus ekibi olarak bir fiil iştirak eden kaç kişisiniz... Bilin bakalım bu tabela belde olarak nerede? Çeken ben...04.Agustos 2005 |
| | |
| | #1060 |
sagol kamer ve özgören zaten bora benim classım olamaz 1.6 100 hp araç ezer geçer yıpratırım valla submarine o çektigin yer ayaşmı ?
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adana, mersin, modifiyem, tarsus |
| Konu Seçenekleri | |
|
|