"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1011 |
| BNG & VTEC | Re: Adana / Mersin / Tarsus Üyeleri
gıdecek olursanız orda sonerle umut var.mustafa gelmıs bu aksam bı seyler yapacaz gelmek ısteynler gelebılır buyuk ıhtımalle caycıda oluruz yıne.bu arada ahmet hosgeldın.lem tymu nasıl ımza
__________________ |
| | |
| | #1012 | |
| Citro PoweR Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Mersin Yaş: 29 Otomobil: BMW 5.20d, Citroen C4 VTS, Volvo XC90 D5 AWD
| Re: Adana / Mersin / Tarsus Üyeleri Alıntı:
| |
| | |
| | #1013 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
| Re: Adana / Mersin / Tarsus Üyeleri
şekil olmuş bana yolladın foto bu bende avatar yaptım
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #1014 |
senınkıde sekıl olmus yaw var ya bu cevaplarınıza yetısemıyorum.yanı o kadar cok ılgı varkı su adana bolumune.oluyuz resmen ya su hale bak.30000 uyesı var sadece 12 sehır var ama su mdfymın ama burda 3 kısı konusuyor.nerde bu mıllet nerde bu devlet
__________________ |
| | |
| | #1015 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
he valla 3 5 kişi götürüor olmaz böle bpşlamayalım
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #1016 |
| Citro PoweR Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Mersin Yaş: 29 Otomobil: BMW 5.20d, Citroen C4 VTS, Volvo XC90 D5 AWD
Valla diğer arkadaşlara sormak lazım, ne zamandır ortalıklarda görünmüyorlar. Eski girenlerde girmez oldu.
|
| | |
| | #1018 |
yaw mıllet cumartesı gunu bı kamera bulabılırsek manyak bı vıdeo cekecez.valla super olacak.off ızleyın o zaman rollınglerı dragları. telefonla falan cekılmıyor ya kamera bulmak lazım.neyse bı arkadasta vardı o getırırse cekerık.ısteyen bızlede gelebılır.9:30 gıbı caycıdayız.
__________________ Mesajı son düzenleyen KMR2-GT : 07-07-2005 - 20:10 |
| | |
| | #1019 |
| Senior Member | Re: Adana / Mersin / Tarsus Üyeleri
dün seslerinizi duyduk fazla kalabalık değildi galiba ama dağıtarak gidiyordunuz cumartesi bakacaz inşallah yanınızda olmaya çalışacaz
__________________ |
| | |
| | #1020 |
| onuratör | Re: Adana / Mersin / Tarsus Üyeleri
ne geyikler dönüyor bakayım burda bakayım? umut ne oldu öyle imzan çok kötü bir durumda!!!
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adana, mersin, modifiyem, tarsus |
| Konu Seçenekleri | |
|
|