"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Per'4'mance | 3 Aralik Modİfİyem Pİknİk!
Herkese merhaba, 3 Aralık Pazar günü Mersin.de modifiyem Mersin-Adana tayfası olarak piknik yapmayı düşünüyoruz en azından 5-6 arabayız gelebilecek kişileri gözümün önüne getiriyorum dabahadır,kamer,fırat,ali,ihsan,kemal,ben zaten 7 araba oluyoruz ... herkes lütfen işlerini ona göre önceden ayarlasın...
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... Mesajı son düzenleyen *QuaReSMa* : 30-11-2006 - 11:52 |
| | |
| | #2 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: 3 Aralik Modİfİyem Pİknİk!
Ayıptır yahu burada kar yağacak neredeyse böyle gözümüze gözümüze olmazki çok imrendim keşke fırsatım olabilse çok isterdim hepinize iyi eylenceler dilerim, eylenme resimlerini de bekliyoruz
|
| | |
| | #3 |
| Per'4'mance | Re: 3 Aralik Modİfİyem Pİknİk!
abi inan şu an 30 dereceden az değil ![]() buyur misafirimiz olun hava da sıcacık güneş süper nerdeyse denize gireceğiz :
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
| | #4 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: 3 Aralik Modİfİyem Pİknİk! Alıntı:
bahara kadar görüşmeyelim en iyisi | |
| | |
| | #5 |
| Per'4'mance | Re: 3 Aralik Modİfİyem Pİknİk! o zaman ben gizlice toplantı ayarlıyım size ayıp oluyor piknik vs
| | |
| | #6 |
| Citro PoweR Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Mersin Yaş: 29 Otomobil: BMW 5.20d, Citroen C4 VTS, Volvo XC90 D5 AWD
heheh, valla yaw havalar soğumadı gitti bizde anlayamadık, ne giyeceğimizi şaşırır olduk |
| | |
| | #7 |
| Per'4'mance | Re: 3 Aralik Modİfİyem Pİknİk!
adil abi seni unutmustum sen de gelirmisin? ben kız arkadaşlarımı da getireceğim sende eşini getirebilirsin sıkılmaz en azından
| | |
| | #8 |
| Citro PoweR Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Mersin Yaş: 29 Otomobil: BMW 5.20d, Citroen C4 VTS, Volvo XC90 D5 AWD
Valla gelmek isterdim ama pazar günü annemle babam yurtdışına gidiyo, havaalanı işi falan var git-gel olayları yani.
|
| | |
| | #9 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: 3 Aralik Modİfİyem Pİknİk!
şimdi evimde adana da olmak vardı valla, olsa kesin kapar arabayı gelirdim.zaten bu gurbette adana yemeklerini de nası özlüyorum bilemezsiniz valla.iyi eğlenceler şimdi.tymu da gelir heralde unutmuşsun sanırım
|
| | |
| | #10 |
| Senior Member | Re: 3 Aralik Modİfİyem Pİknİk!
kardeşlerim hava iyi olursa güzel olur piknik işi bende pazara hazır olmaya çalışacağım hayırlısı
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|