"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 |
Ihım ıhım bir ki se se ses kontrol ![]() Arkadaşlar bu salı toplanalım diyoruz.Sizler ne dersiniz?Ben gitmeden bi buluşalım dedim onun için salı diorum.Pazartesi de olabilir ama onun dışındaki günler malesef bana uymuyor..Gelmek isteyenler başvurularını buraya yaparsa ben şuan okuduğunuz mesajın altına eklicem onları ![]() Herkesi bekleriz..Buarada Eriş adanaya gelicekmişsin sanırım dostum hangi gün geliceini bilemediimiz için bişey diemedik.olmadı sen benden sora gelirsen benden sora bi toplantı daha yaparsınız ![]() Sevgiler saygılar görüşmek üzeree ![]() GELENLER Burak (no 13) kamer (kmr2gt) Hilal <AYCA> Eriş (executive) Timu (Gti) Mesajı son düzenleyen no 13 : 17-06-2007 - 19:23 |
| | |
| | #2 |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i
| Re: 19 Haziran Salı Adana buluşması
ben de gelirim
__________________ |
| | |
| | #3 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: 19 Haziran Salı Adana buluşması
tamamdır ekliorum..bugün sizin arabayı gördüm sen kullanıodun gazipaşada..kamer in dediine göre stop ettirmişsin arabayı bende o yüzden arabanın sesini duymamışım |
| | |
| | #4 |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i
| Re: 19 Haziran Salı Adana buluşması
evet ben bugun gectım oralardan..yok o başka bısıydı bugun öyle bişi olmadı yanlış anlamıssın
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Senior Member | Re: 19 Haziran Salı Adana buluşması
Yaz yaz beni de. Bana da uyacak sanırım. Uymasa da uydururuz.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #9 |
| Senior Member | Re: 19 Haziran Salı Adana buluşması
Ben Osmaniye'deyim zaten. Becerip de Adana tarafına kaçamadım daha.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|