"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 34SS646 Kayıt Tarihi: 15-02-2008
| Yeni Audi A4 Test Drive
Haberiniz var mı ya da daha önce forumda işlendi mi bilemiyorum ama tekrar olduysa acemiliğime verin. ------------------- Yeni Audi A4 geleceğin otomobili; Kendi sınıfının çok üstündeki özellikleri ile size geleceğin standartlarını bu günden yaşatacak olan Yeni Audi A4 ile yakından tanışmaya hazır mısınız ? Onunla bir test sürüşüne çıkmak için 15 – 16 Mart tarihleri ( Saat 10:30 - 17:00 ) arasında İzmir-Pınarbaşı yarış pistine gelin, geleceği bu günden yaşamaya başlayın. ----------------------- |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
Ya Ankara'ya fazla kullanılmış olanlar kalacak.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Bu "Gitmeyin kullanmayın arabaları" demek mi? Arabalar yaklaşık 1 haftadır burada. Almanya'dan test için getirildi. Her motor seçeneğinden var ve Alman plakalı.. |
| | |
| | #4 | |
| Hacı | Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #5 | |
| Senior Member | Alıntı:
Ankara'daki organizasyon da 21'inde olacak onun için öyle söylemiştim ben.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #6 |
|
Ben dün biraz konuştum. İzmir Pisti'nin işletmecisi Erol Hülagü'de iyi dostumdur onu da aradım. Kalabalık olacak gibi görünüyor. Önce kayıt alacaktı Gönen Otomotiv bu test sürüş için sonradan vazgeçmişler. Giden herkes sırayla kullanabilecek sanırım. |
| | |
| | #7 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Yarın ben de ersoy da test edeceğim |
| | |
| | #8 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
ya abi ben nefret ederım birşey için sırada beklemekten buna a4 de dahıl sıkılırım bunalırım .
|
| | |
| | #9 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bu a4 rwd mı?
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Hacı |
Hasan mail at dükkanın önüne getirsinler
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |