"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
| sticker ve id card dağıtımı
arkadaşlar sticker ve id cardlar bugün elime geçti 20 mayıs cuma akşamı 21.30da bostanlı sportstun önünde kaydını yaptığımız arkadaşlara dağıtıcam
__________________ |
| | |
| | #2 |
| TeamManisa | Re: sticker ve id card dağıtımı
blacksporting senin araç 09 plakamıydı ben dün akşam geldim baktım oraya ama göremedim sizi ya ..
|
| | |
| | #3 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
| Re: sticker ve id card dağıtımı
evet 09 plaka stickerların büyük çoğunluğunu dağıttım geri kalanları bi şekilde gene sahiplerine ulaştırıcaz artık...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 27
Stickerı kartı aldım.. aynı zamanda tanışmış olduk.. Umut sağ olsun sticker ı benim kaputun köşesine yapıştırmış fena durmadı ama daha iyi bir yerede olabilirdi napalım artık |
| | |
| | #5 | |
| TeamManisa | Re: sticker ve id card dağıtımı Alıntı:
![]() neyse benim sticker ve kartı kargoyla bana yollıyabilirmisin sana zahmet..?? | |
| | |
| | #6 |
ad soyad ve adresini bana pm olarak atarsan sana kargoyla gönderirim
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|