"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Soldier Member | Ne zaman toplanıyoruz
Daha önce Serbest bölgede bizde bir aktivite yapalım diye bir konu açıldı oraya yazmıştım konuyu taşıyalım diye ama taşınmadı bende buraya açıyorum bir konu İzmirli Modifiyemciler olarak bir pazar günü toplanalım hem tanışırız hemde aktivite olur.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
| Re: Ne zaman toplanıyoruz
bu konudan bi yoklama alayım ben...gerçekten gelebilecekler kimler bakalım
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Soldier Member | Re: Ne zaman toplanıyoruz
Valla dediğim gibi toplanılırsa ben ve arkadaş geliriz 2 kişi hatta bide üye olmayan bi arkadaş var kabul ederseniz oda gelir 3 kişi ama tabi önemli olan üyelerin gelmesi.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
yusufb üye olmayanda gelebilir ama önemli olan bu forumda aktif olanların buluşması yoksa adam çok gelebilecek...
__________________ |
| | |
| | #5 |
Gösterim 30 ama mesaj yazan 2 kişi hayırdır İzmirliler vazgeçtiniz galiba toplanmaktan.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| saxo collection | Re: Ne zaman toplanıyoruz
ben burdayım feymı kardeş
|
| | |
| | #7 |
niye buluşma olmadığını soranlar bu konuyu takip etsin bakalım... yusufb 35HJU69 iki kişimi herhangi bir aktiviteye gelebilcek kişi sayısı?
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Eski Member | Re: Ne zaman toplanıyoruz
bende geliyorum arkadaşlar her zaman buradayız biz.
__________________ |
| | |
| | #9 |
5 üye olduk Yusufb İmmocu Blacksporting Oğuzhanerol 35hju69
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Eski Member | Re: Ne zaman toplanıyoruz
G Ü N C E L Yusufb İmmocu Blacksporting Oğuzhanerol 35hju69
__________________ |
| | |