"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| -SNAKE- | modifiyem izmir yazın toplanmaz mı ?
yazın toplantı veya etkinlik falan bişeyler yapılmıyormu acaba merka ettim de
|
| | |
| | #2 |
| Doctor |
abi hepiniz soruyorsunuz bi hevesle nezaman nerde ne var diye.yapıyoruz konu açıyoruz millet istanbuldan muğladan geliyo sizde ses yok
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #3 | |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 | Alıntı:
Siz toplantı yapmıyorsunuz dediniz ben sizin o sözününüzün üstüne 2 tane organizasyon düzenledım birine bir tane msj atmadınız şimdi organizasyon yokmu diyorsunuz düzenleyecem yine aynı son olacak diye bizde foruma yazmıyoruz zaten gelen arkadaşların numrarı mevcut beyler burdayız diyor ve gelen zaten hep gelıyor...
__________________ | |
| | |
| | #4 |
| -SNAKE- |
tamam arkadaşlar kızmayın bi soru sorduk sadece
|
| | |
| | #5 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
Ben gelirim siz yapın bir şeyler. ![]() |
| | |
| | #6 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 |
dur bu hafta sonu istanbula geleyım birşeyler planlayalım ![]() msk hakan falan izmir çıkartması ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Doctor |
len bi dur yaaaa kanına girme adamın
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
iki rekat sakin durun, yazın en azından sonlarına kadar durulmam lazım. ![]() her ay neredeyse maaşın tamamını bitiriyorum azimli bir şekilde.. olmadı 2-3 bir şey artarsa da onunla salak bir şeyler alıyorum sonraki ay |
| | |
| | #9 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 |
gel yavrum işe başlamadan yapabileceğim çoğu atraksiyonu yapayım başlayınca tırt olacam nede olsa ![]()
__________________ |
| | |
| | #10 |
| MdfyM Team |
Ben de gelicem bi ara ama ailesel mevzulara, vakit olmayabilir Modifiyem'e.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| izmir, modifiyem, toplanmaz, yazın |
| Konu Seçenekleri | |
|
|