"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| +307+ | Izmirdeki Tuning Shop lar??
Slm, yakin bi zamanda izmir de olacam, onceki gelislerimde az kalmistim diye arastirmaya firsatim olmamisti ama bu sefer 1 ay ordayim... bostanli da olacam, buralara yakin bildiginiz tuning shop var mi? ya da bunlarin toplu beraber bulundugu bi bolge var mi?? arabayi getirmiyorum o yuzden ulasimin kolay oldugu yerler daha uygun olur benim icin... simdiden tesekkurler... |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: Izmirdeki Tuning Shop lar??
Slm, Ulaşım açısından pek avantajlı değil ama; benim bildiğim, yüksek kaliteye sahip olan ve ünlü markaların ürünlerini barındıran izmirdeki tek yer: Pınarbaşı, İzmir Yarış Pisti İçi, Big Garage.. |
| | |
| | #3 |
| +307+ | Re: Izmirdeki Tuning Shop lar??
nasi gidiliyo oraya? otobus falan var midir oralara??? ya da deniz seferi falan??
|
| | |
| | #4 |
| Full Metal Jacket | Re: Izmirdeki Tuning Shop lar??
Ne yazıkki gemi filan yok,otoban dan kapatacaksın,Pınarbaşına.Ancak çoğu malzemeler zaten İstanbuldan geliyor buraya.
__________________ |
| | |
| | #5 |
ya daha dur bakalim daha pinarbasina gidemedik istanbula peee ... istanbul dan geliyo da oraya gitme imkanim yok iste keske olsa... web sitesi var mi bu yerin belki detayli yolu tarif ediyolardir sitesinde...
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member | Re: Izmirdeki Tuning Shop lar?? http://www.izmiryarispisti.com sitesinin anasayfasının en altında, küçük bir bölümde yer verilmiş Big Garage'a. Kendi web sitesi ise yok sanırım. Bostanlı'dan Pınarbaşı'na arabasız girmek zor gerçekten.. Kolay bir yolu var mıdır bilmiyorum ama sanırım en az iki araç değiştirerek gerçekleştirebilirsin bunu. Bostanlı'dan yeni otogara(en azından Bornova tarafına bi yere) gideceksin bi şekilde, ordan Pınarbaşı dolmuşuna bineceksin, bi de dolmuştan inince yürüyeceksin ... |
| | |
| | #7 |
anladim... zor gibi yaa... daha yakin bi yer yok mu?? bi tek big garage denilen yer yok herhalde...
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member | Re: Izmirdeki Tuning Shop lar??
Açıkçası, izmir Tuning Shop konusunda oldukça zayıf, ben Big Garage'ı ilk görüşümde barındırdığı ürün çeşitliliği ve dükkandaki markaların kalitesi(Momo, Sebring, Oxigin, K&N, Sparco, Eibach, in-pro vs.) karşısında oldukça şaşırmıştım. izmirdeki diğer yerler işi ucuz yollu bitirmeye yönelik çalışır çünkü (OMP, JSV Racing, sanayi egsoz.. )Müzik ve görüntü sistemi yapan yer ararsan gidebileceğin çok sayıda adres var ancak aksesuar dedin mi sayı oldukça azalıyor ne yazıkki... |
| | |
| | #9 |
| Soldier Member | Re: Izmirdeki Tuning Shop lar??
1. Sanayide bir yer var yeni açıldı tanıdık falan da var istersen bi gün bakarız...
__________________ |
| | |
| | #10 |
hmmm aslinda ana unite dusunuyorum bi tane... fiyatlari iyi olan bi yer var mi peki? en azindan ses sistemleri olarak bahsettigim bolgelerde gidebilecegim???
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|