"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
| İzmir'de oturan arkadaşlardan yardım
Motor ve mekanik konusunda belli bir birikimi ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum... Bir işim düştü..Tabi İstanbul'dayım...Gitme şansım yok...Benim adıma inceleyip ,etüt edecek.... Bu iş için zaman ayırıp ilgilenecek olan arkadaşlarımız varsa belirtsinler... Özelden izah edip anlatayım....Veya tel numarasını özelden göndersinler..Telefon açıp konuşalım.... |
| | |
| | #2 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
Sağlam teknık ve mekanık bilgi istersen Ahmeti beklemenı önerırım abi acelen yoksa.
|
| | |
| | #3 |
|
Konuştuk Ahmet kardeşimle.Bilgisi dahilinde...Ta İstanbul'dan uğraşıyor...Oda olmasa kimse kusura bakmasın ama İzmir'de oturan arkadaşlar hiç yardımcı olmadı...İzmirli üyelerinin potansiyeli bu mu? Bu kişinin işi düşme biz böylemi yaparız....Elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz olmadı yönlendiririz... Neyse artık....Bu düşüncelerimi yazma ihtiyacı hissettim..Üstüne alınan alınsın.. Teşekkürler Hasan kardeşim.... |
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
Abi zaman ayırmakta sorunu olacağını sanmıyorum ben arkadaşlarda da ama teknik mekanik bilgi diyince bi durup kendine bakan geri çekilyor sanırım.
|
| | |
| | #5 | |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Alıntı:
Mesajı son düzenleyen Torbalılı : 18-04-2008 - 00:33 Sebep: rrrrrrrrrr | |
| | |
| | #6 |
|
OK...Çetin, Sağol Hasan... Ahmet ilgileniyor konuyla binare.... |
| | |
| | #7 |
| Doctor |
izmirde yapabileceğimiz bişey varsa seve seve.ama teknik bilgi dedinmi o pek yok yardımcı olabilcek kişiylede irtibata geçmişsin zaten![]() ama yinede otomobille ilgili alakalı herşeyde eğer izmirdeysen yanındayım
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|