"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Full Metal Jacket | İzmir de Kiralık Daire Aranıyor
Sevgili kardeşlerim,kiralık bir daire arıyorum.Yardımlarınıza ihtiyacım var. 2+1 geniş veya 3+1 Araç güvenliği olan veya kapalı otoparklı Giriş veya en üst kat değil Muhtemelen site vari Boya badana istemeyen Temiz,şık 300-500 Ytl Arası Mümkünse sahibinden Semt olarakta Alsancağa ulaşım açısından sorunsuz.Mesela Ksk,Bostanlı,Balçova vs civarı. Şimdiden teşekkürler.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Eski Member | Re: İzmir de Kiralık Daire Aranıyor
senin istediğin daireler tam bizim orası bayraklının üzerindeki siteler aslsancağa 7 8 dakkika her sitede otopark var manzara muhteşem izmirde yok böle biyer başka
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Full Metal Jacket | Re: İzmir de Kiralık Daire Aranıyor
Oraya nereden ulaşıyoruz.Yani bağlantı yolu nerede?
__________________ |
| | |
| | #4 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Yaş: 25 Otomobil: Yaris TS VVT-I
| Re: İzmir de Kiralık Daire Aranıyor
Sana tavsiyem biraz daha bütceni zorlayarak limitini arttırman ve balçovadan jeotermalli bi yer kiralaman olacaktır. İstersen gelip geçerken sağa sola bakar, telefon numaralarını sana özelden yollarım.
__________________ |
| | |
| | #5 |
Teşekkür ederim.O civar biraz uzak sanki diye tercih etmiyorum ama belkide oralar olur.Şu an Bostanlı civarı oturuyorum,oralara yakın istiyorum.Ayrıca bütçeyi daha fazla arttırmak enayice geliyor ,İstanbulda bile bu kadar kira ödemiyordum. ![]() Ayrıca bütçeyi arttırarak 600 veya biraz daha fazla ödesem Atakentte bulurum.Termallerde 100 civarıda aidat filan ödüyorsun.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Yaş: 25 Otomobil: Yaris TS VVT-I
termala 59YTL aidat ödüyosun 24 saat sıcak suyun olsun dersende 80 civarı yanılmıyorsam. Ben genede bakınırım sağa sola, yatarsa kafana konuşursun
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Basınsitesi ve Yeşilyurtta gayet uygun yerler bulunabilir ... basın sitesinden bi yığın otobusle hem konağa hem alsancağa ulaşabilirsin .. yeşilyurtta aynı şekil ama biraz trafik olabilir.. üçyol danda bulunabilir .. yeşilyurt - basınsitesinin tek sıkıntısı balçovaya geçiş için inönü caddesine inme zorunluluğudur .. balçova - üçkuyular yönüne pek sık otobüs geçmez geçsede çok dolaşır.. ben alacak olsam inönü caddesi üzerinde üçyola yakın bi yerden ararım (bi ihtimal F.altay tarafınada...) şimdi metroda yapılıyor 2-3 seneye kadar hiçbi sıkıntı kalmaz
__________________ |
| | |
| | #8 |
Aranan daire bulundu arkadaşlar çok teşekkür ederim.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Eski Member | Re: İzmir de Kiralık Daire Aranıyor
hayırlısı olsun abim iyi günlerde kullan..
__________________ |
| | |
| | #10 |
| delay Kayıt Tarihi: 17-01-2006
Sn ogunmisir Buaralar yeteri kadar ev bakmıssınızdır : İzmirde semt-semt kira bedelleri yaklaşık nasıl biraz bilgi verirmisiniz , 2+1 apartman daireleri yaklaşık hangi fiyatlara kiralanıyor acaba ? İzmirin kuzeyi- ayvalık a giden yol veya cadde üzeri daire veya villaların kiraları nasıldır acaba ? Bilen arkadaşlar biraz bilgi verirlerse sevinirim. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|