Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Toplantılar & Etkinlikler > İzmir

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 21-08-2007, 12:21   #1
Junior Member

Exclamation Ev sinema sistemleri hk. !!!!

Arkadaşlar hts 3300 e sahiptim cihaz kendi kendine açılmaya yada kapanmaya ve hoparlörlerden çıtlama sesleri yapmaya başladı tabi kapalıyken . Örneğin gece 23:00 de evime geldiğimde fm radioyu açmış yükses sesle çalarken buldum evde kimse yokken.

Bundan sonra bu cihazı teknik servisine gönderdim yazılım yükleyip geri verdiler tekrara aynı problemi yaşadım.

Bu cihazı kenara ayırdım ve HDIM bağlantısı ve USB girişi beni cezbeden HTS 3357 modelini aldım.almaz olaydım.

3 gün sonra yanı problemleri yaşamaya başladım.Ekstra olarak sesi duyarak izlemeye yada dinlemeya başladığım cd yada dvd ler 5 dakika içinde azalan bir rota izleyerek sesi kapattı.Yani sesli başladığım seyir azala azala sesiz hale büründü.

Bu arada ek bilgi televizyonum Philips 32'' 5321 modeli benim kanımca sistemler ve tv çakışıyo haberiniz olsun.

Philipsi iade ettim şu an sony dav-dz630 aldım inanılmaz güzel geldi şu ana kadar bi problem çıkarmadı tek sıkıcı yönü içinden Türkçe kullanım klavuzu çıkmıyor*(mail yoluyla istedim kargo parası istediler)* vede skart kablosu.

Az paralar ödenmiyo arkadaşlar hepimiz hayatın sıkıcı akışını biraz renklendirmek, kendi kendimize zaman ayırmak için ihtiyaç listemizin hiç bi zaman başında olmasa bile oraya taşıyıp keyif almak adına paralar ayırdığımız bu ürünler can sıkabiliyo aman dikkat derim
işte böle .

İyi seyirler dilerim.

Not: Ben Sony yede philipssede HDIM kablo ile bağladım görüntü süper güzel bu arada.

murtymul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-08-2007, 12:29   #2
www.otvyehayir.com

binRR - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Re: Ev sinema sistemleri hk. !!!!

Hayırlısı olsun, türkçe kullanım klavuzunu sana vermek zorundalar bildiğim kadarıyla tüketici kanununa göre

binRR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-08-2007, 12:34   #3
Eşşek Ne Anlar Hoşaftan.

hayırlıs olsun bende T7900 aldım creative şimdiye kadar çok memnunum daha 2 gün oldu sabah yıne komşularım sağolsunlar hatırımı sormaya çıktı ertan abi daha ben bu rodaj dedın dıye hiç yüklenmedım yüklsensem demek karşi apartmandan gelecekler

Eski 21-08-2007, 12:42   #4
Junior Member

Kullanım klavuzu hakkında Sony ye mail yollamıştım benim sonyden zengin olmadığım hakkında biraz önce mail atmışlar adresinizi yollayın gönderelim die yazıcam bakalım nasıl yollıcaklar karşı ödemeli mi?

murtymul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları