"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| Ferrari-Honda Fan | Re: 8 Aralık Cuma İzmir Modifiyem Buluşması
resim bekliyoruz
__________________ |
| | |
| | #102 | |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Şehir: 35 Yaş: 25 Otomobil: Auris D-4D
| Re: 8 Aralık Cuma İzmir Modifiyem Buluşması Alıntı:
![]() hahaha, ben sandım stop kırıldı valla | |
| | |
| Reklam |
| | #103 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Re: 8 Aralık Cuma İzmir Modifiyem Buluşması
yaa süperdı yaaa sesi duyduk burak stop gitti olum dedi biz telaşlandik feym sakın su içti bi yudum arabayi bunlara veriyoorsan fazla konışmamak lazim olan olduu dedi tan abi de ulan banim arabama olacak işik hizi ile yanında patlardım bide kaldırımdan çikişi odun godoslama çikti valaha![]()
__________________ |
| | |
| | #104 |
| __________________ | Re: 8 Aralık Cuma İzmir Modifiyem Buluşması
Çok güzel geçti iyi muhabbet döndü bu arada kavhe dünyası çok beğendim servis süperdi teşekkürler hasan ![]() Ayrıca sürriz yapan berlingo ya teşekkürler Balıkesirden buraya gelen emp: ) yede çok teşekkür ederim..
__________________ |
| | |
| | #105 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
selamlar arkadaşlar öncelikle bu organizasyon için katılan düzenleyen herkese tşk ederim gerçekten çok samimi çok sıcak bi toplantı oldu müthiş keyif aldım bnm için çok güzel bi süpriz oldu. az önce geldim izmirden. toplantıyla ilgi fotolar tesadüf eseri kız arkadaşımın çantasından dijital foto makinası çıktı iyi de oldu resimler henüz bana ulaşmadı ama gün içinde mutlaka siteye yüklerim. tekrar tşk etmek istedim inşallah bi daha ki buluşmaya uzun uzun kalırım. malum ben çok kalamadım hepinizden özür dilerim. |
| | |
| | #106 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
Tüm gelenlere teşekkür ederim, güzel bi akş** geçirdik. Tan abiyle iyi eğlendik, turistik ve aynı zamanda biraz da ralli tarzında bi gezimiz oldu ![]() |
| | |
| | #107 |
| renaultsport | Re: 8 Aralık Cuma İzmir Modifiyem Buluşması
neler yediniz?
|
| | |
| | #108 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
Çöp şiş üzerine yoğunlaştık,Tan'la ben duble yedim acımadan ![]() Üstüne kahve olayına girdik yanında bir kiloya yakın çikolata ikramında bulundular kahve dünyasında gece uyku tutmadı sıkıntı yaptı walla,kaşıkları bile çikolatadan yapmışlar
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #109 |
| renaultsport | Re: 8 Aralık Cuma İzmir Modifiyem Buluşması
oohhaaaa ya |
| | |
| | #110 |
| __________________ | Re: 8 Aralık Cuma İzmir Modifiyem Buluşması
__________________ |
| | |
![]() |