"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MoJiTo Kayıt Tarihi: 22-02-2007 Şehir: KaRŞıYaKa Yaş: 25 Otomobil: focus:)
|
31 Mayıs İzmir Modifiyem Yaza Merhaba Buluşması Yapılacaktır.Hasanla Beraber Çeşme Topçu Olurmu Die Düşünüorus.Gelicek Ve Gelemiyecek Olan Arkadaşlar Burda Bizi Bilgilendirirse Seviniris Katılıma Gore Başka Buluşma Yeri Tertiplenecektir.Saygılarla![]() |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: 31 Mayıs İzmir Modifiyem Yaza Merhaba Buluşması
varya bırakın şimdi onu .. şöle mini gumball gibi bişey yaparız haziranın 2. haftası öss öncesi ![]() dağlık alanda ormanların içinde çok güzel bir mekan biliyorum... sonra o dağların arasından tırmanıp Ödemiş yoluna çıkıyorsunuz.. orda ödemiş gölcük yaparız.. manzaraya karşı çay içeriz. sonra ödemiş- izmir yaparız.. baya yol yapmış olurz zevkli zevkli ... bol virajlı temiz hava vs |
| | |
| | #3 |
ahmet yaparıs onuda yaparıs sorun diilde haziranın 2 haftası istanbul organizasyonu olur diolar olursa hakan abi bizide alıp gelicek istanbula |
| | |
| | #4 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
ya burak barutçu soktu bunuda aklıma ama siz bilirsiniz katılım nerde çok olrusa orası bana uyar hertürlü organızasyona açiğim ben |
| | |
| | #5 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
Ogün yurtdışından arkadaşım gelicek, 1 senedir görmüyorum onu karşılıyacağım, pazartesiyede sınavım var. Baya yoğunum o haftasonu gelmem çok zor.
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| Re: 31 Mayıs İzmir Modifiyem Yaza Merhaba Buluşması Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
| Re: 31 Mayıs İzmir Modifiyem Yaza Merhaba Buluşması ![]() fehmi arkadaşla gelme şansın varsa biliosun![]() |
| | |
| | #8 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
| Re: 31 Mayıs İzmir Modifiyem Yaza Merhaba Buluşması Hehe saol Mehmet ![]() Başka bir programım var malesef, yani çok ters bir haftasonu benim için
__________________ |
| | |
| | #9 |
hafta sonu deyılkı bee perşembe |
| | |
| | #10 |
ben anladım abii ![]() sorun yok o zaman |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|