"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| 1 Ekim pazar günü iftar buluşması resimleri
Mutlaka döneceksiniz ... o zaman konu açmaya uğraşmadan atıverin buraya
__________________ |
| | |
| | #2 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: 1 Ekim pazar günü iftar buluşması resimleri
Ahmet ben de bir heves resimlere bakayım dedim ama fos çıktı daha yiyorlar herhalde |
| | |
| | #3 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Yok abi makinaları kaldırmaya gitmişler ![]() İşin garibi Tan abide ordamış yahu ![]() kaynak : Hasan...
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 14-08-2006 Yaş: 19
| Re: 1 Ekim pazar günü iftar buluşması resimleri Alıntı:
![]() ben diyorum sahura da ordalar | |
| | |
| | #5 |
| beyaz kelebek Kayıt Tarihi: 04-05-2005 Yaş: 27
tan güzel bi süpriz yaptı izmirli arkadaşlara ) en son kalkmaya gidiyolardı ama yusuf' un arabanıın akü bitmiş yolda kaldılar araba itiyolardı yediklerini eritmek için |
| | |
| | #6 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
Ben geldimm Çok güzel bir buluşmaydı valla katılan herkese çok teşekkurler, evet Tan abi de burdaydı süprüz yaptı bize Ufak bi tatsızlık oldu, onu da Fehmi anlatsın.. Onun dışında çok eğlendik, yemek yedik, foto çekildik, gezdik(affif gazladık ), araba ittirdik sonra biyere oturup muhabbet ettik kısası bu Daha uzunları gelecek, bombayı Fehmi'ye sakladım |
| | |
| | #7 |
| nuriQocca | Re: 1 Ekim pazar günü iftar buluşması resimleri
hehe resiMLeri bekLiyoruz da ahmet heyecan yapdırdın insanLara ![]() tan abi ye de ağaç vermek Lazım
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Re: 1 Ekim pazar günü iftar buluşması resimleri Niye??? Haber vermediği içinmi??
|
| | |
| | #9 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 27
valla bekliyoruz tan ordaydı kaç gündür zaten du bakalım neler amlatıcaklar bende bi heves açtım aaa fos çıktı |
| | |
| | #10 |
| nuriQocca | Re: 1 Ekim pazar günü iftar buluşması resimleri ahmetin mesjına bak 3.numaraLı msj.. makinaLarı kaLdırmaya gitmişLer.. iLLegaL yarış&tan ağbi
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|