"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: HİÇ SORMA... |
ben tamamen zaman kaybı olarak görüyorum bu arabalara yapılan modifiyeleri... yazıkkkk
__________________ GRAFİK VE TASARIM!..... |
| | |
| | #12 |
| Nazdrave.. |
Nostalji olsun diye izledm ![]() Araba ne halde acaba elaman ne yapmıştr kim bilir : gören duyan var mı ? |
| | |
| | #13 |
| 16 BLS 13 Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Chevy Kalos |
puhaha bı de hızlı gıdıyormus gıbı gorunsun dıye cekımı hızlandırmıslar adamı hasta edrler bunlar ya.Komedi resmen. |
| | |
| | #14 |
| 16 BLS 13 Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Chevy Kalos |
yahu hangı kanalda yayınlanıyor bu salak program ? Hangı yayıncı kabul edıyor bu programı yahu |
| | |
| | #15 |
| Anti-Rice(Anti-Apaci) Kayıt Tarihi: 22-09-2007 |
rezil ricer.... kanji koymus turk arabaya ya...
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Love comes again! Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok |
ulan ne apaçiler var be
__________________ RAMO BİR YAŞAM BİÇİMİDİR! |
| | |
| | #17 |
| Sessiz..sakin..derinden.. Kayıt Tarihi: 24-12-2007 Şehir: ANK/MLX Yaş: 20 Otomobil: Astra 1.3 CDTI(sedan) |
yapa yapa pembe mi yapmıslar höh
__________________ |
| | |
| | #18 | |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Alıntı:
otobanforum.com forumu Murat seyirci sunan Otoban programın adı Cekildiği yer antalya cevreyolu eski kepez belediyesi karşısı Cıkan tw kanalı vtv way be genel kültürümü sevim arkadeş
__________________ ![]() | |
| | |
| | #19 |
| Projektör Kayıt Tarihi: 21-05-2008 Şehir: Bursa Otomobil: 1.4 Clio Hb | Kesinlikle katılıyorum zaten ben tam anlamıyla anti kuşçuyum.
|
| | |
| | #20 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2 |
bu arabaya arabamla carpmak istiyorum
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|