"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006 |
ya hayır , amacım kimseyi rencide etmek filan değil kesinlikle , ama insanlar buraya bişey koyuyosa emek vardır yani , amerikada yaşayıp TR daki imkanların 13403434895495 kat daha fazlasına 23984738427348932487 kat daha ucuza sahip olup ondan sonra da TR daki uygulamalara yok apache işi olmuş , yok bilmem ne işi olmuş filan ... insanlar emin olsun ki bu mustangi yapan ustalar ve sahibi amerikadaki imkanlara sahip olsa ortaya neler çıkar gerisini bi düşünsünler bakalım ... burası Amerika değil , 2 tuşa basınca CNC , çizdiğin egzantrik milini kesiversin , bi telefon çakınca edelbrock'tan ayağına parça gelsin ,gm den motor gelsin... Burası Türkiye yorumlarımızı lütfen bunu göz önünde bulundurarak yazalım ... |
| | |
| | #22 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-07-2004 Yaş: 23 |
maslak sanayide geziyo ama sesi harika
|
| | |
| | #24 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 14-04-2008 |
**** hayalımdeki tek araba |
| | |
| | #25 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
eleanor nedir? o isimde bir araba bilmiyorum ben?
|
| | |
| | #26 |
| Anti-Rice(Anti-Apaci) Kayıt Tarihi: 22-09-2007 |
Abicim. benim tek demek istedigim sey fazla abarti tarzi olmus. eleanor tarzi bi tek fastbackte yakisiyo bence hatta onu bile sevmemistim. ricer a benziyo cok. orjinal GT500 gorunumu en guzeli. Turkiye oldugunun farkindayim ama zevksizlik parayla olmuyo..
__________________ |
| | |
| | #27 |
Bu arada cok guzel arac ama o kaputun gitmesi lazim fazla abarti.
__________________ |
| | |
| | #29 |
sedan degil notchback . fastback/hatch tarziydi eleanor maa ben notchback (bu tarz) stangleri daha cok seviyorum ama dogru yola gelmis sahibi helal
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|