"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| huseyinnn |
peugeot ve wosvagen gurubu mesela 106,206,306,307 golf bunlar güzel modifiye sonuç verir
|
| | |
| | #12 |
| İZMİRLİCEM |
dış vectra b ve corolla 92 modeller,motordada japonlar
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #13 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
biraz konu hortlamış ama nacizene yorumum ; tamamen haya gücüne kalmış bi olay .... en kolay hangisi modlanır deseydin cevabı belli
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... |
| | |
| | #14 |
| (°ı\/ı°( Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 25 | otoban faresi olan 205gti, 106olsa olas otoban kedisi olur konuya gelince zevkler tartışılmaz derim.
__________________ ıılllııllııııll.ıllılıııllıl..llııllıııllllıı BoBoLi the GreaT |
| | |
| | #15 |
| Per'4'mance | |
| | |
| | #16 | |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB | Alıntı:
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... | |
| | |
| | #17 |
| bağa bişi olmazz |
sivik
|
| | |
| | #18 | |
| X5 3.0sd | Alıntı: Alfa, 159u yenilerken tanıtımı için yanınıza gelse iyi olur konuya dönecek olursak Hayat ONDA.. ha bide anti-NONDA
__________________ ![]() 735 Lxd | |
| | |
| | #19 |
| Senior Member |
Honda'nın önü motorda özellikle cok acık. Bu acıdan cok rahat pug ları katlayabılır. Ha peugeot 'u da yuklersın o ayrı, ama honda hem daha kolay hem daha ekonomık olucaktır |
| | |
| | #20 |
| F1 Driver |
civic en iyisi
__________________ Full Throttle Overtake by V12 |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|