"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Dizellere kutu içi açık filtre Alıntı:
filtreyi almaya karar verdim biraz tuzlu oldu ama bugün gelecek takıp deneme yaptıktan sonra durumu bildiririm hafta sonuda tekrar dinamoya gireceğim + olmayacağını yorumlarınızdan dolayı tahmin ediyorum ama kısa aralıklarla (5000 kmde bir) temizleyeceğimden motoru rahatlatacağını düşünüyorum ayrıca orjinal filtre 35 ytl civarında olduğundan yaklaşık 4 bakım sonra maliyeti kurtaracak
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #12 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 08-02-2007
| Re: Dizellere kutu içi açık filtre
vallaha 130 milyonluk bir +sı olucağını sanmıyorum malesef gerçi orjinal filtre fiyatıla kıyasladığında haklısın |
| | |
| | #13 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Dizellere kutu içi açık filtre
taktım ve denedim *sesde farklılık yok (şaşırmadım demişlerdi zaten) *performansta farklılık var ama sadece yeni ve temiz bir filtre takmış kadar (Çıkan filtre bakıma 5000 km olmasına rağmen çok kötü durumdaydı değiştirme fikrimden dolayı kendimi tebrik ediyorum ayrıca yenisini 3-4000 km de bir temizleyeceği) fikrini yazan arkadaşlara teşekkür ederim
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|