"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
Bugün 2006 model 1,6 TDCİ aracıma K&N kutu içi performans filtresi siparişi vereceğim 130 ytl istiyolar artısı ne olur fayda sağlarmıyım şu anda üzerinde alpin modül var akıllıca bir işmi yapan varsa yorumunu yaparsa çok sevineceğim şimdiden teşekkürler
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #2 |
| Vvt | Re: Dizellere kutu içi açık filtre
Kardes onu bende sordum benim ki dizel değil ama,performans alamazsın dediler kutu içinde ki hava filtrelerinden boşu boşuna parçalanma 130 lira 35 40 olur al derim gerek yok zaten araban diesel bi faydası olacağını zannetmiyorum
|
| | |
| | #3 |
| ^^Hyundai Team^^ Kayıt Tarihi: 22-02-2007
| Re: Dizellere kutu içi açık filtre
bence sen cuffff cuffff yaptırsan daha iiii blow offlan bence bende turbo dızel araca olucak dırek alarım hks'nın blow offunu
__________________ Sadece |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2007
aib dizelde performansa bi katkısı olmaz diye biliyorum
|
| | |
| | #5 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Dizellere kutu içi açık filtre
fiyatı ile ilgili ne diyosunuz
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 24
o diilde ben bu konunun burda işi ne diyorum |
| | |
| | #7 |
Blog Kayıtları: 4 | Re: Dizellere kutu içi açık filtre ya allahım şu konu açma işin bi düzgün yapsam tam olacak
| | |
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 20-03-2007
abiiii eğer dizelde performans istiyorsan aracının garantisinn bitmesi bekliyeceksin walla garanti bittikten sonra motorchipinde oynama yapıolar walla ben arabaı bizim sofere werdim yaptı getirdi bnmaraba halbuki 130 deil 170 bygir çıkışlı imiş walla bnce e dizelde en ii performansıı bole elde edersin birde ger otomatik vitesse devir geçişlerini değiştirebilirsin onun dışında bnmde bilgim yoq
|
| | |
| | #9 |
| Mad Tuner | Re: Dizellere kutu içi açık filtre
aga dizellerde chip çok farkettiriyo hava flitresinin sese etkisi var performansa pek katkısı olmuo. orta sust. iptali ve güzel bi son susturucuyla güzel bi ses alabilirsin |
| | |
| | #10 |
| Senior Member | Re: Dizellere kutu içi açık filtre arkadaşım biraz daha dikkat etsen konuyu yanlış yere açacağını sanmıyorum forum ana sayfasında modifiye bölümü açıkça görünüyor ama dikkat edersen açtığın konu video başlığı altında açılmış lütfen biraz daha dikkat
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|