"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| evolution Kayıt Tarihi: 19-02-2007 Yaş: 20
| diesel motora blow off
her ne kdr bow sesine hayran hasta ve manyağı olsamda traktör sesiyle bow sesini neyliyim. bence oldukça saçma |
| | |
| | #2 | |
| En AKtif Üye =) | Re: diesel motora blow off Alıntı:
katılıorum traktör sesi verir gibi çalışan motora blow off gitmio koyuyosada performans için koyucak yoksa zaten motor sesi yutuo çufu
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| peace | Re: diesel motora blow off
eski nesil bi dizel ,motor benim 96 transit gibi çalışıyor;ama geçen 2007 transit i servise götürdüğümde çok yakıyor diye pompayı kısıp turbo ya bişeyler yaptılar o günden sonra turbo nun sesi daha bi ön plana çıktı sanki ben bile düşünmedim değil yani valf taktırayım diye.tabi 2007 ler bu kadar gürülrülü çalışmıyor. |
| | |
| | #4 |
| Senior Member | Re: diesel motora blow off
O traktörler ne benzinlilerin eline verio. Hem Ekonomik Hemde Güçlü. Eskisi gibi değil arkadaşlar. Blow Off Valve bence dizellerede çok güzel oluyo.. Güzel olmuş bence
|
| | |
| | #5 |
| '95 | Re: diesel motora blow off
Tabi tabi Dizelin tork dışında hiçbi avantajı yok performans bakımından..Onu da verdiği aralık belli Çoğunlukla 4.5-5k devirde işleri bitiyor..Ki bu da kalkışlarda inanılmaz bi kayıp..8k çeviren aslanların yanında dizelin lafı geçmez pardon ama Şöle düşün.. 1.6 turbo dizel bi araç mı? yoksa şöle garrett gt25i fln olan babalar gibi 1.6 turbo benzinli bi araç mı?Turboya turbo..
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #6 |
| Chip Maker | Re: diesel motora blow off
aynı turbonun yüklendiği bi 1.6 dizele ne dersin..?? hatır hatır yer benzinliyi..Ben turbodizel chiptuning profuyum bana dizeli anlatmayın..dizel az devir çevirir ama dişli oranıda ona göre uzundur..Buradaki tek handikap o deli gibi peak yapan torku yola aktarabilmek..Draglarda 250 m yi 8 saniyede yiyen dobloyu unutmayalım.. Bu blow uda ben taktım.. Subarulardan bile bu kadar gür ses çıkmıyor..İşi bilmeyenler takarsa blowdan verim alınamaz..
__________________ [Kural Dışı İmza] Mesajı son düzenleyen MehmetGazihan : 22-07-2007 - 19:33 |
| | |
| | #7 |
| artı_caraudio | Re: diesel motora blow off
bence 10 numara blow sesı ve markası yeter ence
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #8 | |
| '95 | Re: diesel motora blow off Alıntı:
__________________ Skyline GT-R | |
| | |
| | #9 |
| Chip Maker | Re: diesel motora blow off