"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| rahmetlide sollardı pehhh Kayıt Tarihi: 24-08-2007 Yaş: 21
| böyle bir şahin iddaa ediyorum yok!! ![]() sahibini filan hiç tanımıyorum nette buldum araştırıken ama helal olsun ben çok beğendim.. |
| | |
| | #2 |
| POKERAY | Re: böyle bir şahin iddaa ediyorum yok!!
eşşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #3 |
| Re: böyle bir şahin iddaa ediyorum yok!!
dostum yanlış düşünüyorsun!!!lşahinciler kızacak bu lafa kii benimde bir lşahinim vardı satım..bak aşağıdaki resme 87 model 131 birde ününü öğren motor'unu araştır katıldığı fuarları araştır!!eğer bulamazsan ben yardımcı olurum dostum |
| | |
| | #4 |
| BOORİS | Re: böyle bir şahin iddaa ediyorum yok!!
ah işte bide bu arabaların içine edenler olmasa
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #5 |
| POKERAY | Re: böyle bir şahin iddaa ediyorum yok!!
o resimdeki şahin değil ki miafiori 2.0 motor var o arabada
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #6 |
| yok öle bişi :) | Re: böyle bir şahin iddaa ediyorum yok!!
abi aslında ilk baştaki güzel olmuş ya gerçi ben pek şahin sevmem ama |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Uğraşılmış ve saçma sapan abartı pek yok..benim bu foto hoşuma gitti..daha fazla fotosu olsa idi incelemek isterdim... Gençlerin ucuz maliyet ile edinebilecekleri araçlar ile modifiye sektörü gelişir.. keşke birazcık da güvenlik olsa idi...
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
çaça |
| | |
| | #9 |
| Re: böyle bir şahin iddaa ediyorum yok!! evet miafiori italyan!!fakat sonuçta bunun sahibi bu arabayı aldığında byle değildi!!özellikleri az çok aklımda alfa romeo'nun evo'nunmu hatırlamöıyorum ve yanlış bişey söylemek istemiyorum motor parçaları var üzerinde
|
| | |
| | #10 |
*''2000 cc turbo beslemeli motor sahip.motorda t3 garett air a search turbo,forget piston,hks blow off valve,vs var dışında dj 17 '' jant komple saç body kit,sunroof ,lancia delta hf integrale nin çamurluk şişirmeleri... iç dizayn:monza koltuk,momo dreksiyon,sparco vites topuzu pedal takımı,sunpro devir saati,auto guage bar ve yağ basınç saatleri...ve daha bir sürü özellik bunu neden yazıyorum eşşeğin eşşek olmadığını anlatmak için..her arabaya modifiye gider yapmasını bilene |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|