"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| SOHC POWER | biri usta şöförmü dedi ozamn birde bunu izleyin makas atmakla ustalık olmuyo yanlış anlamayın kimseye bir iğneleme yapmak amacım deil yorumlar lütfen Mesajı son düzenleyen spyder : 02-08-2007 - 01:50 |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: biri usta şöförmü dedi ozamn birde bunu izleyin
reverse 180 ... başka bişey ??
__________________ |
| | |
| | #4 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: biri usta şöförmü dedi ozamn birde bunu izleyin
Amerikan polis arabaları özel olarak güçlendirilmiştir. Özellikle otoyol birimleri falan supercar falan gelmedikçe yoldaki bütün arabaları yakalayacak özelliktedir... Ayrıca bu kıçtan çevirme ve gerektiği zaman çarpmak için özel olarak güçlendirilmiş demir barlara sahiptir... Şu arabanın kıçından dokunup spin attırmak için özel eğitim alırlar... Almanya'da da Polis arabaları özel olarak güçlendirilir...80-100km/h hızda bir kaldırıma dümdüz çıkıp kovalamaya devam edebilecek kadar sağlamdır...Tabi ordaki kaldırımlar bizimkiler gibi yarım metre değil
__________________ Team VW |
| | |
| | #5 | |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: biri usta şöförmü dedi ozamn birde bunu izleyin Alıntı:
evet almanyadaki kaldırımlar baya alçak..hatta kötü anılarım bile var o kaldırımlarla..arabayı park ederken hafiften sürttüm de iyi incelemiştim o zaman jantı ve kaldırımı | |
| | |
| | #6 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: biri usta şöförmü dedi ozamn birde bunu izleyin
anaa herife bak şekil yapmaya çıkmış sanki ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 | |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
| Re: biri usta şöförmü dedi ozamn birde bunu izleyin Alıntı:
2002 de donmustum Turkiye ye eger degismediyse hala kullanilan araclar Ford Crown Victoria dir cogu eyalette ve aracin sol stop lambasinin ustunde Police edition yazisi bulunur v8 4.6 litrelik 240 beygirlik bir motora sahiptir ve tabiiki gelismis elektronik techizata..beni ceviren bitanesiyle kisa bir sohbet etmistik super araclar hakkaten...
__________________ Mesajı son düzenleyen |RA| : 04-08-2007 - 03:03 Sebep: :) | |
| | |
| | #8 |
| Ferrari-Honda Fan | Re: biri usta şöförmü dedi ozamn birde bunu izleyin
biraz bilginizi update edeyim amerikada polis arabalari ford crown victory (cogu boyle) ve sivil polis arabalarida chevy impala dir bu aracalar bazi arkdaslarin dedigi gibi supercharge edilmis modifiyeli motorlara sahipler corvette i dahi yakaliyacak duzeydediler ama italyanlarla biraz basetmeleri zor onun icinde italyan super sporlarin bol oldugu zengin semtlerde camaro ss ve corvette leri polis araci olarak gormek mumkun . son 1 sene icindede gozle gorulur polis arabalarinda degisme oldu artik dodge charger ve dodge magnum kulaniyorlar ![]()
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: biri usta şöförmü dedi ozamn birde bunu izleyin
güzel bi video valla zevkle izledim
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #10 | |
| mutluluklar komada... | Re: biri usta şöförmü dedi ozamn birde bunu izleyin Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|