"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| BOORİS | 1050 hp supra 600 hp 600 bhp celica gt4 awd vs subaru sti vs supra 1020 - Video bu nasıl iş önemli olan ne kadar güçlü olduğun deil gücünü yola nasıl aktardığınmış demek ki ya da bu adam sürmeyi bilmiyo
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #2 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra |
yok sadece o yol supraya dar gelmiş |
| | |
| | #3 |
| Fake üye. Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: - |
başlarken hep patiye düşüyor pazar günkü dragtaki 131 gibi sonrası da yol dar olduğundan supraa pıssssss sönüyor...
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! |
| | |
| | #4 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı |
supram olsa orda sıfırdan asla kalkmazdım..
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #5 |
| OZ |
supra çok sardırmış yoksa koparrıdı
|
| | |
| | #6 |
| JeDDaHBoYs |
yazik o supranin surucusu olsam bidaha trafige cikmazdim.
|
| | |
| | #7 |
| Russian Girls Fan |
Kıbrıs burası sanırım...Celica'nın sahibi buraya üyeydi yanlış hatırlamıyorsam....
__________________ |
| | |
| | #8 |
| onuratör |
mekan kıbrıs, yalnız supranın tahminimce aktarma sorunu var gücünü tam aktaramıyor çünki hadi ilk başta patiye düşse bile sonradan rahatlıkla geçerdi ve lastikleri iyi değil slick olsa daha farklı olurdu
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #9 |
| Fake üye. Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: - | neden?
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! |
| | |
| | #10 |
| Fake üye. Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: - |
yarış başlıyor celica geçiyor sonra supra bırakmış yarışı çünkü supra farkettiyseniz kameranın yanından geçerken sabit hızla geçiyor gaza bassa öyle sesmi çıkar. 2. yarıştada geçecekmiş ama her vites değiştirdiğinde patiye düştüğü için yine geride kalıyor. ayrıca gerçektende yol dar gelmiş 5 km daha olsaydı hatta 5 i bırak genişçe 1 km da olsaydı supra maffederdi orda celice yı bence
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! Mesajı son düzenleyen 206_GTI_28 : 02-07-2008 - 12:17. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|