"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Your Friendly Administrator Kayıt Tarihi: 01-05-2002 Şehir: İstanbul Yaş: 41 Otomobil: Ford Focus TDI
| İmzalarda Kullanabileceğiniz Max. Resim Boyutları ve İmza Kuralları
İmzalarda kullanılan resimlerin boyutlarına dikkat edilmediği ve gereksiz büyüklükte resimlerin kullanıldığını görüyorum. Bu nedenle sayfalar gereksiz yere şişmekte ve sayfa açılımları yavaşlanmaktadır. İmzalarınızda max en 500 ve max yükseklik 100 pixeli geçmeyecek resimler kullanalım, bu boyutlardan büyük olan resimler kullanmışsanız lütfen silelim ve değiştirelim. Ben gördüğüm bazı arkadaşlara pm atarak uyardım, göremediklerimde kendisi gerekli değişikliği yapsın. Aksi halde imzalarda resim kullanımını kapatarak sadece yazı kullanılmasına izin vereceğim. İlgi ve bilginize ![]() İmzalarda hiçbir surette modifiyem dışındaki internet sitelerinin ismi, amblemi, bannerı vs. (link verilmese dahi) kullanılamaz İmzalarınızda dini/siyasi hiçbir yazı ve imaj kullanılamaz.
__________________ Mesajı son düzenleyen armagan : 23-07-2007 - 12:45 |
| |
| | #3 |
| 19''hundayi efiks kupe :) Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26
| Re: İmzalarda kullanılan resim boyutları !
peki verilen bi sınır var onu KB olarakta gectimmi almıyo yapan nasıl yapıyo kocaman.. ? 500*100 ama resim nerdeyse 600*480 gibi...
__________________ |
| |
| | #4 |
| Your Friendly Administrator Kayıt Tarihi: 01-05-2002 Şehir: İstanbul Yaş: 41 Otomobil: Ford Focus TDI
| Re: İmzalarda kullanılan resim boyutları !
Bu konunun es geçildiğini gördüğümden serbest bölgeye taşıdım. Eğer yukardaki kurala uyulmaz ise malesef imzalarda resim kullanılma hakkını kaldıracağım .. Bilgilerinize ..
__________________ |
| |
| | #6 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: İmzalarda kullandığınız resimler !
Abi direk nokta atışı yap ![]() misal ; şu şu şu sen o ...
__________________ |
| |
| | #7 |
| 19''hundayi efiks kupe :) Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26
örnek imza bkz: alta 500*100
__________________ |
| |
| | #8 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
yani kendi imzamı değiştirmem gerekiyor mu? 400x300 56k'yı bile zorlamaz ki.
__________________ www.travian.com.tr |
| |
| | #9 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
500x100 iyi bir oran değil bence, sizi de anlıyorum, resim yüksekliği artınca sitenin profilde imza için ayırdığı çerçeve bozuluyor. Fatoşta yan yana birkeç resim kullanarak alanı değerlendirebiliriz aslında, uyarı için teşekkürler.
|
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|