"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| hız dutgunu :) |
suç başımızdakilerin değil,başımızdakileri başımıza getiren %47'nin.. bide hala akp'yi neye göre ne için savunduğunu bilmeyen insanların.. neye göre savunduğunu bilenler zaten bu işten üç öğün yemek yiyenlerdir.. ama sanmayın ki ılımlı islama doğru gidiyoruz,bu adamlar müslüman bile değil... |
| | |
| | #33 |
| MuRaT Kayıt Tarihi: 01-05-2004
|
Atam sen cik ben gireyim o mezara.
|
| | |
| | #34 | |
| nuriQocca | Alıntı:
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. | |
| | |
| | #35 |
| hız dutgunu :) | elhamdülillah müslümanım,ama açık konuşmak gerekirse dinimin bazı gereklerini yerine getiremiyorum,kimin vebalini aldığımı tam olarak da bilemiyorum,çünkü ben doğru bildiğim,şahit olduğum şeyleri yazdım,tabii ki 2-3 cümlede.....
|
| | |
| | #36 |
| nuriQocca |
biLmiyorum..herkesin müsLümanLığada ateistLiğide kendinedir..bireyseL inançLarın seni bağLar topLum adına konuşamamaLısın.. sen nasıL böyLe bir ithamda buLunabiLiyorsun onu anLamak istedim.. kimin vebaLi tam oLarak aLdığını biLmiyorsan konu hakkında yorum yapmanda doğrumu düşün artık..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
vebalini aldığım kişiler,körü körüne,yada ufak tefek icraatlarla gözleri boyanmış akp taraftarlarımı acaba? yoksa telekomu,petkimi vs.. yok pahasına satıp,ekonomiyi düzelttik diyenlerinmi? |
| | |
| | #38 |
| nuriQocca |
yorum yapmıyorum yaptığın işin haLa doğruLuğunu savunuyosan..iyi forumLar
| | |
| | #39 |
yeri değil zaten bu konuların, ben senin gibi düşünen kaç arkadaşıma gerçeği gösterdim.. gösterdiğim bana yeter,sana da iyi forumlar |
| | |
| | #40 |
| nuriQocca | gösterdiğinde kendi gerçeğin..herkes kendi yoLununu düşüncesini buLmakta zorLanıyorsa yoL göstermek sürükLemekte bir o kadar koLay oLur..
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|