"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| EFE |
klasik bir söz değil benim için, gerçekten ama gerçekten bir çocuğun yaşamına okul yön veriyor, okulun sınıfın öğretmeninin karakteri ve yapısı yaşamının sonuna kadar yolunu aydınlatıyor veya karartıyor... Okula giderken defalarca söyleniyor "okula sınıf geçmek için değil bişeyler öğrenmek için gelin", ama bunu okuldan ayrıldıktan sonra anlıyorsunuz iş işten geçmiş oluyor.... |
| | |
| | #12 |
| Senior Member |
Herşey ailede başlıo bilinçli anne babalar olduğu sürece tüm bu sorunlar kalkar bence.
|
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Alıntı:
değişen ve sınırları zorlayan bir dünyada yaşıyoruz. toplanması kolay bilginin çağı nasıl hızla yaşanıyorsa, alıştığımız düzenler ve dengeler o kadar hızla değişiyor... kim yapar bilmemde acele etse iyi olacak.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! | |
| | |
| | #14 |
| 2.0 Değil 1.6 |
Benim Orduya Güvenim Tam...
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı |
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
|
güzel bir yazı paylaşım için teşekkürler gerçekten herşey önce ailede başlıyo ve sonra arkadaşlar buna etken oluyo. şu olayıda gerçekten anlamıyorum durumu olmıyan bi insan benim cevremdede var onu ornek veriyim 600ytl maaş alırken 800ytl lik telefon alıyo bu gerçekten ilginç
|
| | |
| | #16 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
öyle tatmin olabiliyor. kendisini ifade edebileceği bir alan yok yada bulamamış. yönlendiren olmamış belkide.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
|
eğitim sistemimiz çökmüş..konunu özü bu.. eğitim sistemi çökmüş bir ülkenin başka yerlerinin ayakta kalması olası değildir.. ben kurum olarak kimseye güvenmiyorum...
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #18 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
|
her geçen gün kötüye gidiliyor iyi adına gerçekleşen bişey göremiyorum... en son ne zaman ''vay bee iyi şeylerde oluyor memlekette'' dediğimi hatırlamıyorum bile...
__________________ ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 06-08-2004
|
bu eğitim sistemi nezaman iyiydi Türkiye'de çok merak ediyorum babama soruyorum onun zamanında sol sağ okula bile gidilmiyormuş... eee şimdi bakıyoruz eğitim yok okulda mafyacılık almış başını gidiyor... Türkiyide eğitim nezaman düzgündü size soruyorum ? çok kötüye gidiyoruz çokkk |
| | |
| | #20 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
Köy enstitüleri açıldığı zaman, eğitim hedeflediği amacına ulaşıyormuş. Kapatıldıktan sonrası malum. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|