"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 28
|
17-18 yaslarinda yakin arkadasi ali fuadla bir haftasonu kamp yapmak icin buyukada da gecirmeye karar verirler.yanlarina kap kacak,cira,yiyecek ve en onemlisi icecek seyler almalari gerekir.mustafa kemal her zamanki ickisi olan birayi oner surer;ali fuad kasayla bira tasimanin agir olacagini soyleyerek,onun yerine bir sise raki almayi onerir.mustafa kemal bu anason kokulu keskin turk ickisini o gune kadar tatmamistir ama icer icmez hoslanir ve ondan sonra raki icmeyi aliskanlik edinir.onu bizden koparan dostuyla tanismasi bu sekilde olmus... (alıntıdır) |
| | |
| | #4 |
| Re: MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ile ilgili hoş bir anı... ilk başta ne kadar heyecanlanır ama insan....
|
| | |
| | #5 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
| Re: MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ile ilgili hoş bir anı...
başımızı kaldırıp iki kelime laf edebilirmiyiz acaba..
|
| | |
| | #6 |
bence kaldıramayız |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Beyaz leblebiyle içermiş, o da biterse yumruk mezesiyle, yani sek.
|
| | |
| | #8 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Rahmetli babam anlatırdı, neyzen tevfik ile atışırlarmış sen pis içersin, ben pis içerim diye. Neyzen bir tencere getirmiş içine ekmek doğramış, üzerinede rakıyı boca etmiş, sonrada çala kaşık yemiş Atatürk pes demiş ben bunu yapamam Neyzen tevfiğin kitabından alıntı |
| | |
| | #9 |
| Gerçekçi OL imkansızıİSTE | Re: MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ile ilgili hoş bir anı... |
| | |
| | #10 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ile ilgili hoş bir anı...
ben olsam baştan iki tek atardım yoksa karşısında sadece ayakta dikilebilirim
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|