"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 | |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 28 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 | Alıntı:
| |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: Kim ne derse desin Ataturk hakkinda bunlari biliyor muydunuz?
Sağol Arif..hatırlamakta fayda var..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #3 |
| MdfyM Team | Re: Kim ne derse desin Ataturk hakkinda bunlari biliyor muydunuz?
Arif ellerine sağlık... Alıntıların çoğuna baktığımda bazı şeyleri tekrar görmüş oldum. Geçen hafta Anıtkabir'e gittiğimde Atatürk'ün kütüphanesi dikkatimi çekti. Çok sayıda tarih ve tarihsel gelişime bağlı stratejilerin anlatıldığı kitap vardı. Bu da biz Türkler'in en çok sevdiği "Allah allah" nidalarından ziyade, kafa kullanarak ve tarihi olayları birbirine iyi bağlayarak doğru stratejilerin geliştirilip uygulanmasının önemini vurguluyor bana göre ki Atatürk'ün zaten esas başarısı buradaydı. Alıntılara dönersek de yabancı kişiler de savaşçı kişiliğinden ziyade Atatürk'ün iyi bir ekonomist, siyaset adamı ve lider olduğunun altını çizmişler. Son alıntı ise bugünlere güzel bir örnek. Mevcut durumu iyi bulanlara duyrulur.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: Kim ne derse desin Ataturk hakkinda bunlari biliyor muydunuz?
Canımı verdiğimde ATAM'ın dirileceğini bilsem bir dakika bile düşünmem.Türkiyenin ona çok ihtiyacı var.
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| Snek Vız vız vız........! | Re: Kim ne derse desin Ataturk hakkinda bunlari biliyor muydunuz?
Bazılarını bilmiyordum...Eksikleri tamamladık ![]() Atatürk bence Allah tarafından Türklerin soyunun tükenmesin dünyadan Türk ismi silinmesin diye gönderildi.Şükürler olsun ki Atamız var....
__________________ Bir İnsanın Onuru Mensubu Olduğu Bir Milletin Yüceliği Ve Şerefi İle Eşdeğerdir..! |
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye | Re: Kim ne derse desin Ataturk hakkinda bunlari biliyor muydunuz?
Ulu önder diye boşa dememişler....
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: Kim ne derse desin Ataturk hakkinda bunlari biliyor muydunuz?
bunları bilipte bugünleri yaşayınca cidden çok üzülüyorum ![]()
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
| Re: Kim ne derse desin Ataturk hakkinda bunlari biliyor muydunuz? Üzülmekte çok haklısın..
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Forever '05 Sti_!! | Re: Kim ne derse desin Ataturk hakkinda bunlari biliyor muydunuz?
çok faydalı bilgiler bende kimilerini bilmiyordum paylaşım için saol!!!!
|
| | |
| | #10 |
| PabLo EscObaR | Re: Kim ne derse desin Ataturk hakkinda bunlari biliyor muydunuz? +playboy_1400
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|