"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 28-03-2007 Yaş: 35
|
ATATÜRK'ü sevmeyen ŞEREFSİZdir. Bunların anası belli ama babası belli değildir...
|
| | |
| | #22 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Gerizekalı aptal karı.. Videoyu izleyince şimdi bir daha sinirim bozuldu.. Humeyni'yi seviyormuşta, ama İran'daki rejimi desteklemiyormuş.. Gerizekalı karı. Humeyni'nin sakallı bir İran lideri olmasından başka ne biliyorsun? Zavallı aşşağılık insan müsvettesi ya. ![]() İngilizler olsa daha rahat olurmuş... Bir de ağzına Kurtuluş Savaşı'nın adını almaya kalktı gerizekalı aptal yaratık.. Onu da eline yüzüne bulaştırdı. Allah'ın belası... |
| | |
| | #23 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
cahillik başa bela
|
| | |
| | #24 |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn.
|
en yapmaya çalışmış ne demek istemiş anlayamadım ama saçmalamış o kesin.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
| İngizilizler olsa daha fazla hakları olacakmış...Vatan hainleri bile...müslümanım diye geçinen gerizekalılar.müslümanlığa sığınan ipneler..hepsinin allah belasını versin
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #26 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
|
zaten xtrip gitmiş ama kanadaya ordan neden dönmüş? yanıt ortaya çıkan enceği ingilizce konuşuyormuş müslüman azmış o yüzden tr dönmüş sen fitne fesat sokmaya geldin be hayat kadını! senden önce arabistanlı lawrence vardı şimdi sen ama sana pabuç bırakılmayacak burada! hadi o kanada malı enceğinide al defol git ahmedinejatın kucağına!!!!
__________________ Hay Bin Kunduz!!!! |
| | |
| | #28 |
| Bir Zamanlar Meksikada..! Kayıt Tarihi: 09-06-2008 Şehir: Ordu Otomobil: Belirsiz x)
|
ne denirki !!!!!!!!
Mesajı son düzenleyen LeonKing52 : 11-06-2008 - 19:35 |
| | |
| | #29 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
hoop hoop.. sakin.. biraz dikkatli oku istersen o mesajı ne dersin? |
| | |
| | #30 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: --- Otomobil: ------
| yanlış anlamışsın... ben Atatürkçülere laf etmiyorum... kinaye var orda... tekrar oku... en son yazdığım satırıda oku... orda laf ettiğim Atatürkçüler değil o kendini bilmez şeriat senpatizanları Mesajı son düzenleyen garage_34 : 11-06-2008 - 19:40 |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|