"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #131 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-03-2008
| Alıntı:
cok güzel ve anlamli bi siir... | |
| | |
| | #133 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Cezayirdeki müslümanlar,fransız yönetimi altında cok mu özgür yaşamışlar? İngilizlerle çok özgür yaşıycaklardı da Hindistandaki hindular bugun niye hala birbirlerini öldürüyorlar? Afrikadaki osmanlı zamanında müslüman olan ülkeler niye hıristiyan olmuşlar şimdi? Bi söylesin bakalım. Hümeyniyi çok seviyormuşta onun kurduğu iran rejimini niye sevmiyormuş madem üstün zekalı süper özgürlükçü şahsiyet? Hadi ordan diyorum. Bi xirtir git diyorum. |
| | |
| | #134 |
| AC Schnitzer Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
|
bir şiirinde de derdi, içki içiyorsam sanane? yoksa sana bir zararı içerim. ikimizde gelsek kıldan köprüye, dürüstsem ben, sarhoşken de geçerim. bugünler için yazmış neyzenim..
__________________ - Project E36 - |
| | |
| | #135 |
| iso_2626 Kayıt Tarihi: 07-09-2008 Şehir: eskişehir Otomobil: vectra 2,0 gl i
|
böyle geri kafalı geri zekalı insanlar varken birde gencler ATATÜRK bu vatanı bizlere emanet etti ama bu gereksiz insanlar oldugu sürece vatan elden gidiyor kimsenin haberi yok birileri dur demeli artık yazıklar olsun bu kafalı insanlara çok yazık VATANIMIZA SAHİP CIKALIM....
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|