"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
| ibretlik! Teke Tek programına katılan Türbanlı üniversiteliden ÅŸaşırtan sözler / Türkiye / Milliyet İnternet bu diyaloğu okuyunca tüyleri diken diken olmayan varmı özelliklede atatürk olmasaydı ingilizler fransızlar olurdu sözüne karşılık OLSUN ONLARIN YANINDA DAHA ÖZGÜR OLURDUM YANİ cevabı beni ürpertti artık eylem yapan türbanlı kadınları çok daha başka sorguluyor ve hiçbir sempati duymuyorum
__________________ Hay Bin Kunduz!!!! |
| | |
| | #2 |
| Asabi member Kayıt Tarihi: 01-04-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 25 Otomobil: Hyundai Accent
|
Böle gerizekalıların var olduğuna inanmak ne kadar da zor ya .Zaten bi tanesi kanada vatandaşı olmuş.ingilizler olsaydı bu topraklarda acaba müslüman olabilirmiydi.ingiliz tohumu olurdu.Bu kadar akla sahip değiller bide üniversitede okumak niyetindeler şerefsizler.
|
| | |
| | #3 |
| Uur |
Devlet eğitimini yetersiz verirse,hatta bilinçli olarak dersaneleri,tarikat okularının yaygınlaşmasına devam ederse biz bu zihniyetleri daha çook görürüz...
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #4 |
| Asabi member Kayıt Tarihi: 01-04-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 25 Otomobil: Hyundai Accent
|
Rusya bile adamların okullarını devletleştirdi bizdede en pahalı okullar onlarınki
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: --- Otomobil: ------
|
bu yine iyi... en azından kurtuluş savaşı diye bi savaşın olduğunu inkar etmemişler... evet... ben bunuda duydum gördüm işittim... kurtuluş savaşı aslında hiç olmadı diye millete ciddi ciddi anlatan insanlar gördüm... |
| | |
| | #6 | |
| Alıntı:
gözlerim dolarak okudum bu cümleleri... meğer ne zalim ne iğrenç insanlarmış bu Atatürkçüler ![]() Allahınızdan bulun daha ne diyim... İngilizler olsa daha geniş hakları olucakmış yazık yazık...
| |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
|
Rahat bunların bi tarafına kaçıyo.Cuma namazlarına gidiyorum ve kimse buna karışmıyosa bunların hepsi ATATÜRK sayesinde ama bunu anlamak için insan olmak lazım
|
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Xtirsin gitsin o zaman İngiltere'ye?
|
| | |
| | #9 |
| + 1 keşke çıkıp biri yüzüne karşı bağırsaydı program esnasında...Ne güzel olurdu... |
| | |
| | #10 |
| Uur |
Oha diyerek ve yazıklar olsun diyerek bu lafları edenlere sormak istiyorum acaba onları zorlamı tutuyoruz bu ulkede defolsun gitsinler ozaman ingiltereye Buda Videosu : HABERTÜRK Video Mesajı son düzenleyen hellboy258 : 11-06-2008 - 02:52 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|