"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: Dinine gönülden bağlı lider
Anlmazlar..işlerine gelmez.. Rantı nerden elde edecekler kimin peşine koşup el etek sakal öpecekler... kim Cennetin anahtarını her türlü namsuzluğuna rağmen sana bugünden vaad edecek yalkalık yapmayla...
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #13 |
| Uur | Re: Dinine gönülden bağlı lider
Tamamını değil sadece son paragrafı birkaç örümcek kafalıya anlatabilsek yeterlidir Arif abi teşekkürler |
| | |
| | #14 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2007
süper çok tşk ler paylaşm içn. bağzılarına resmen kapak olcak bi yazı ... |
| | |
| | #16 |
| artı_caraudio | Re: Dinine gönülden bağlı lider
harıka yazı tesekkurler ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #18 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
cok tesekkurler. gercekten cok tesekkurler "Ataturk kuran-ı kerim in ustunde dans etmis" zihniyetindeki gerizekalılara kapak olsun. (icimden guzel laflar geliyor ancak forum ortamı oldugundan kufur edemiorum) bu arada o yukarda tırnak icinde yazdıgım cumleyi ciddi ciddi bana soyleyen oldu insanlar nelere inanıolar ya yuh bea yuuh
|
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
Harikaydıı
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #20 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Dinine gönülden bağlı lider
güsel yazıı
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|