"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ÜyeSizSiniZ |
[TMB]http://img444.imageshack.us/img444/6247/ylnfotosuxe2.jpg[/TMB] Alıntıdır...
__________________ Yol verin şaşkına, gitsin Allah aşkına... |
| | |
| | #2 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Cumhuriyet Yürüyüşünden Yılın Fotoğrafı Olmaya Aday Bir Kare
Çok güzel bir kare. Ama bir anda tüketilip bitmesi olası. Çünkü heryerde karşımıza çıkmaya başladı artık. Umarım kaynamaz da hakettiği yeri bulur bu resim |
| | |
| | #3 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Cumhuriyet Yürüyüşünden Yılın Fotoğrafı Olmaya Aday Bir Kare
canım askerım ...canım vatandasım... canım TURKIYEM!
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: Cumhuriyet Yürüyüşünden Yılın Fotoğrafı Olmaya Aday Bir Kare
sağolasın..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #6 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
| Re: Cumhuriyet Yürüyüşünden Yılın Fotoğrafı Olmaya Aday Bir Kare
keske orda olabilseydik ama kalbimizle sonuna kadar ordaydık ve herzamanda böyle olucak....
|
| | |
| | #7 |
| ÜyeSizSiniZ | Re: Cumhuriyet Yürüyüşünden Yılın Fotoğrafı Olmaya Aday Bir Kare Keşke !!!
| | |
| | #8 |
| MdfyM Team | Re: Cumhuriyet Yürüyüşünden Yılın Fotoğrafı Olmaya Aday Bir Kare
Resme bak otur ağla...
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #9 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
| Re: Cumhuriyet Yürüyüşünden Yılın Fotoğrafı Olmaya Aday Bir Kare Aynen abim ya Cok kötü oldum resimdeki kardesimi abimi görünce tüylerim diken diken oldu.cok duygulandım
|
| | |
| | #10 |
| ÜyeSizSiniZ | Re: Cumhuriyet Yürüyüşünden Yılın Fotoğrafı Olmaya Aday Bir Kare Duygulanmamak ne mümkün!!!
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|