"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
|
gelipte görmeyen varmı burayı._? çanakkaleyi.._? elinizdede olmasa bişeyler yapın ve gelin görün arkadaşlar 1 kerede olsa hayatınızda görün nerde kazanmışlar bu toprakları o anları yaşayın burada yaşamaktan gurur ve zevk duyuyorum
|
| | |
| | #32 | |
| naturally aspirated only | Alıntı:
| |
| | |
| | #33 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-12-2007
|
ruhları şad olsun onlar Türkiyenin asıl sahipleridirler .. Allah rahmet eylesin..
__________________ bazıları sarıp bazıları basıp geçer ama onlar ekip biçerler ... |
| | |
| | #34 |
| Senior Member |
Teşekkürler.
|
| | |
| | #35 |
| X5 3.0sd |
Varolsun ATATÜRK Varolsun TSK ..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #36 |
| Çiko Member |
çok güzel resimler var aralarında... ruhları şad olsun.. yanlız kafataslarının yığıldığı resim bana fake gibi geldi?
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 11-03-2008 Şehir: Balıkesir
|
Valla fake falan değildir sanmıyorum hala kemik parçacıkları tarlalardan, yol kenarlarından çıkıyor. Hatta misket mermiler, şarapnel parçaları hala bulunabiliyor etrafta. En bariz örnek; Çanakkale Şehitlerine Yardım Derneği tarafından 1961-1962 yıllarında yaptırılan bir anıtın çevresinde şehitlerin kemikleri toplanarak bir araya getirilmiş, anıtın üzerine de askerlerin isimleri yazılmış. Adını anımsayamadım şu anda. İşin en ilginç boyutu ise kuşkusuz şudur; Bu bölgede çeşitli yerlerde 37 Türk anıtı ve şehitliği, Fransız, İngiliz, Avustralya ve Yeni Zelanda’ya ait 30 küsür anıt ve mezarlık bulunmaktadır. Ancak ilk Türk anıtı ve şehitliği 1945 yılında yapılmış. Yabancılara ait 33 anıt ve mezar ise daha önceki zamanlarda yapılmıştır. Pek de saygı göstermiyoruz aslında. Öyle ki Çanakkale şehitler anıtı bile bir kaç yıl önce bitti neredeyse. Keşke biraz daha saygı göstersek Not: Bilgiler Çanakkale gezim sırasında bir rehber abimden alınmıştır. Ruhları şaad olsun. |
| | |
| | #38 |
| Forever MB Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: bahçeşehir Otomobil: 20O6 hdi
|
allah ruhların şad mekanlarını cennet etsin... özellikle o yemek tablosuna bakınca içim acıdı, birde şu günümüzdeki israfa bakıyorumda gerçekten yazık bu ülkenin haline günde 2 milyon ekmek israf ediliyo istanbulda hiç mi akıllarına gelmiyo acaba gerçekten yazık... paylaşım için saol ellerine sağlık... |
| | |
| | #39 |
| MiliTanZ. |
gercektende ınsanın tuylerı dıken dıken oluyor.bence her Turk gencının mutlaka gıtmesı gereken bı yer.bı ornek vereyım japonyada ılkokula baslayan her cocuga ılk once nagasakı ve hırosıma gosterılıormus.keske bızdede boyle bısey olsa. Tum sehıtlerımızn mekanı cennet olsun.
__________________ |
| | |
| | #40 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
|
birkaç ay önce banada gitmek nasip oldu gerçekten her ben türküm diyen vatan evladının gidip görmesi oraları yaşaması gerek sadece türk şehitlikleri değil yabancılarınkide gezilmeli savaş bittikten sonra güzel bir dostlu köprüsü kurulmuş atatürkün "onlar artık bizim evlatlarımız" sözüyle çok etkilenmişler valla helal ve ruhları şad olsun
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|