"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
siyaset hayatın bir parçası tıpkı inanışlar yada düşünceler gibi. güzellik farklılıklardan keyif alabilmekte, bir başkası rahtasız olduğunda neyin var kardeş deriz belki tanımasakta.. ama aynı ilgiyi nedense düşünsel açıdan görülen rahatsızlıklarda göstermiyoruz. herkes birbirine öfkeli trafikte bile ,ki herkes biryere gitmeye çalışıyor, millet saygısız/hoşgörüsüz,adamlığımız çok büyük ölçüde sahip olduklarımızla etiketimizle ölçülür olmuş. parasız millet temisil edilemiyor demekki. oysaki zaten parası bol olan birisi yeteri kadar ufku geniş değilse nasıl aç birisinini ihtiyaçlarını görüp giderilmesi için savaş verebilirki? kısaca tok açın halinden ne anlar? yada bilgisi yetersiz birisi daha çok öğrenmek isteyen birisini nasıl destekler? Atatürk düşünce adamıdır, mecbur olduğu için savaşmıştır. Düşüncelerini iyi anlamak için çok okumak ve iyi gözlemlemek lazım. En büyük özelliklerinden biride ileri görüşlülüğüdür ki bu da zaten yüksek zeka seviyesini ve gözlem/analiz yeteneğini gerektirir. doğup büyüdüğüm ülkenin şu andaki koşullarından ve geriliminden ötürü inanılmaz bezginim.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #22 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
arif abinin sozune aynen katılıyorum. Genclige hitabe bir duvar susu degil,erken uyarı sistemidir.
|
| | |
| | #23 |
| X5 3.0sd |
Varolsun ATATÜRK Varolsun TSK ..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #24 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 29-11-2005 Şehir: KOCAELİ Otomobil: Renault Kangoo GTİ
|
Atamızın inşaallah kemikleri sızlamıyordur bu günün türkiyesini görünce yazık atamıza saygı falan kalmadıı
|
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| Crazy LIPs ... |
Gençliğe Laf yok !...Her ne kadar belli etmese de ben bu qençliğin en az 1 Çanakkale daha kurtaracağına eminim ...
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
| | #26 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
|
ben seve seve varım....
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|