"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #12 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Atatürk'ün cevap veremediği tek insan...
Olayın Atatürk'le olan kısmına değil de, Türklerle ilgili olan kısmına takıldım ben... Hep yabancılara .ok atmak yerine biraz da kendimiz çalışıp birşeyler yapsak...?? Mesela yeni bir keşif, yeni bir buluş, adil bir düzen, iyi bir yönetim, namuslu ticaret, vergi ödemek vs vs...
__________________ Team VW |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Şehir: Ankara-Malatya Yaş: 20 Otomobil: CoOoOoOoP :)
| Re: Atatürk'ün cevap veremediği tek insan... Alıntı:
__________________ -Kazım... -Efendim abi? -Mal bul Kazım... | |
| | |
| | #14 | |
| ReNaULt HıGh PeRfOrMaNcE | Re: Atatürk'ün cevap veremediği tek insan... Alıntı:
resımlerdende bellı fark zaten senın su ankı basbakanın dunya basını onunde buyukelcısını azarlayıp bagırıp cagırıo senı tum dunyaya rezıl edıyo kendı vatandasına ana avrat kufur edebılıyo gel gorkı bıde Atatürk e bakın gayet cıddı bır sekılde halkını dınlıyor kufur etmıyor kucuk dusurmuyordu ve cozumler uretıyordu ya sımdıkıler? ( bnde bı dunya cwp war ama forum kurallarına aykırı oldugu ıcın yazamıyorum )
__________________ HeLL wAs FuLL so I CaMe BacK!!! | |
| | |
| | #16 |
| PabLo EscObaR | Re: Atatürk'ün cevap veremediği tek insan... +playboy_1400 +rep..
|
| | |
| | #17 |
| artı_caraudio | Re: Atatürk'ün cevap veremediği tek insan...
buyuk dusunur buyuk ınsan buyuk pasa ataturk
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #18 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2007
| Re: Atatürk'ün cevap veremediği tek insan... ne gzl söyledin helal olsn katılmamak elde degil
|
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Çiko Member | Re: Atatürk'ün cevap veremediği tek insan...
nereden alıntı bu merak ettim okumak isterim??
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|