"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
| Re: Atatürk'ü Sevmeyenlere Soruyorum...
eferim eferim
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #12 | |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Re: Atatürk'ü Sevmeyenlere Soruyorum... Alıntı:
Çünkü konuşmak en kolay, birşeyler yapmaya gayret etmek ise daha zorudur.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! | |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| İnadına 16!!! | Re: Atatürk'ü Sevmeyenlere Soruyorum...
süpersin kardeş...Atatürk'ü sevmeyenler arasında bu sorulardan birine bile adam gibi cevap verecek olan yok...
|
| | |
| | #14 |
| ÜyeSizSiniZ | Kesinlikle Yok....
__________________ Yol verin şaşkına, gitsin Allah aşkına... |
| | |
| | #15 |
| İZMİRLİCEM | Re: Atatürk'ü Sevmeyenlere Soruyorum...
ATATÜRK olmasa babamız belli değildi be.Müslüman değilde hristiyan çoçuğu olcaktık belkide.ATATÜRKE şükretmeleri lazım onların
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #16 |
| | That's All | Kayıt Tarihi: 20-04-2006 Yaş: 23
Onu sevmemek için bir sebep varmıki... Çünkü Dünyada bir eşi benzeri yok... Ve bizde o kadar şanslıyızki O'na sahip olmakla ama maalesef kıymetini bilemiyoruz.. Sadece bir ömre sığdırdığı Türk Devrimi ve ilekeri bize olan en büyük mirasıdır... İzindeyiz Atam ve sana sahip olmakla ne kadar şanslı olduğunu bilenler var sen korkma.. Bu kısacık hayatına sığdırdıkların bize her zaman yol gösterecektir.....Seni başkaları ile karşılaştıranlar önce seni iyice tanısınlar.... |
| | |
| | #17 |
| AC Schnitzer Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
Neyzen Tevfik'ten bir cevap göndereyim bende.. Ne ararsın Tanrı ile aramda Sen kimsin ki orucumu sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa neden türban sorarsın? Rakı, şarap içiyorsam sana ne? Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim. Esir iken mümkün mudur ibadet Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et: Senin gibi dürzülerin yüzünden Dininden de soğuyacak bu millet. İşgaldeki hali sakin unutma Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma Baban kimdi bilemezdin şerefsiz. Neyzen Tevfik
__________________ - Project E36 - |
| | |
| | #18 | |
| ÜyeSizSiniZ | Re: Atatürk'ü Sevmeyenlere Soruyorum... Alıntı:
__________________ Yol verin şaşkına, gitsin Allah aşkına... | |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Niye onlar da seviyor.. yaş**ıyor olmasını ama..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|