"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ÜyeSizSiniZ | ATATÜRK 1911'de Yüzbaşı, 30 yaşında Tabur Komutanı, Trablusgarp'ta İtalyanlara karşı savaştı. 30 yaşında sen ne yaptın? ATATÜRK 1915'te Yarbay, 34 yaşında Tümen Komutanı, Çanakkale'de İngilizlerle savaştı 34 yaşında sen ne yaptın? ATATÜRK 1916'da General, 35 yaşında Kolordu Komutanı, Muş, Bitlis ve Van bölgelerini Rus'lardan temizledi. 35 yaşında sen ne yaptın? ATATÜRK 1917'de Korgeneral, 36 Yaşında Ordu Komutanı, Filistin cephesinde ordularıyla İngilizlere karşı savaşarak, Halep'in kuzeyinde, Şimdiki Misak-i milli hududuna kadar geri çekildi. Bu savaşlarda Araplar düşmanla beraberdi. 36 yaşında sen ne yaptın? ATATÜRK 1919'da 38 yaşında düşman işgali altındaki İstanbul'dan Samsun'a geçti. Amasya mülakatı, Erzurum ve Sivas kongrelerini yaptı. ANKARA'ya geldi. 1920'de 39 yaşında. Türkiye Büyük Millet Meclisini kurdu. Meclis Başkanı seçildi. 38 ve 39 yaşlarında sen ne yaptın? ATATÜRK 1920'de 40 yaşında. TBMM'nin isteği üzerine Atatürk'e Başkomutan görevi verildi. Sakarya'ya kadar ilerleyip taarruza gecen Yunan ordusuna karşı savaştı. Düşmanın taarruz ümidini kırdı. 40 yaşında sen ne yaptın? ATATÜRK 1922'de Mareşal. 41 yaşında Başkomutan olarak Yunan ordusuna taarruz etti. Dumlupınar Meydan savaşında düşmanı yendi. Bütün Anadolu toprakları düşmandan temizlendi. 41 yaşında sen ne yaptın? ATATÜRK 1923'te 42 yaşında Türkiye Cumhuriyetini kurdu. 42 yaşında sen ne yaptın? ATATÜRK 1924'ten 1928'e kadar, Cumhurbaşkani olarak 47 yaşına kadar süren dönemde DEVRIMLERI yaptı. 43 yaşından 47 yaşına kadar sen ne yaptın?” Atatürk'ü sevmeyenler size Soruyorum siz ne yaptınız...
__________________ Yol verin şaşkına, gitsin Allah aşkına... Mesajı son düzenleyen sercedes : 20-04-2007 - 19:42 Sebep: ... |
| | |
| | #2 |
| **** Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Yaş: 24
| Re: Atatürk'ü Sevmeyenlere Soruyorum...
37 yaşında milletvekili, 40 yaşında büyükşehir belediye başkanı oldu. 43 yaşında Türk Askerleri için yazılmış şiiri, "Minareler süngü, kubbeler miğfer Camiler kışlamız, mü'minler asker Bu ilahi ordu dinimi bekler Allahu Ekber, Allahu Ekber" şeklinde değiştirerek okudu.. "Halkı din ve ırk farkı gözeterek kin ve düşmanlığa açıkça tahrik etmek" suçunu işlediği gerekçesiyle dört ay hapis yattı. 48 yaşında başbakan oldu. şimdi cumhurbaşkanlığına kasıyo.. Mesajı son düzenleyen ABBA : 20-04-2007 - 01:15 |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Üye | Re: Atatürk'ü Sevmeyenlere Soruyorum... Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2007
erkan sağol sana bugün borcum baya çoğaldı
|
| | |
| | #5 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
Sadece Atatürk'ü sevmeyenler değil, bizler gibi sevenler de iyice anlamalı bunu. Nasıl bir emanet aldığımızı ve layık olmak için hangi standartları tutturmamız gerektiğini iyice kavramalıyız.
|
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2007
çok tşk ler paylaşım içn ...
|
| | |
| | #7 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
Çoğumuz sadece konşuruz.. hemde tüm ömrümüz boyunca.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #8 |
| '^'The Power Of Dreams'^' Kayıt Tarihi: 09-02-2007
güzel paylaşım, sağol
|
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
| Re: Atatürk'ü Sevmeyenlere Soruyorum... aynen öyle. Atamızın bıraktığı mirasa sahip çıkmak için çalışmıyoruz. Yalnızca konuşuyoruz. |
| | |
| | #10 |
| ÜyeSizSiniZ | Re: Atatürk'ü Sevmeyenlere Soruyorum...
qüNceLl...
__________________ Yol verin şaşkına, gitsin Allah aşkına... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|